Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha 18 évesen szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha 18 évesen szűz vagyok és nem is csókolóztam?

Figyelt kérdés
Nagyon le vagyok maradva a többi korombelihez képest...:(
2011. jún. 3. 16:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem baj, de azért időnként érdemes körülnézni, hátha van az utcában egy-két csinos lány, akivel meg tudnál ismerkedni.

Nem vagy lemaradva semmiről.

2011. jún. 3. 16:59
 12/35 anonim ***** válasza:
Nehogy már k*rvához menj. Ismerkedj, bulizz, biztos találsz magadnak barátnőt, nem olyan nehéz dolog az. Egyébként szerintem egyáltalán nem ciki, ha ez vigasztal... 19L
2011. jún. 3. 17:07
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, ha fiú vagy ha lány. El ne hidd annak aki az ellenkezőjét állítja!!!

29/F

2011. jún. 3. 17:35
 14/35 anonim ***** válasza:
0%
hát eléggé lelehetsz maradva..de nyugi énis csk 15évesen csokoloztam először..és 15vokxD
2011. jún. 3. 17:43
 15/35 anonim ***** válasza:

Na a sok tizenéves kis p*cs...

Egyáltalán nem gáz, ne hidd el amit ezek írnak... -.-"

Sok kisfiú meg kislány azt hiszi, attól menő, ha minél hamarabb kezdi, közben meg pont ellenkezőleg....

2011. jún. 3. 17:51
 16/35 anonim válasza:
addig jó míg vered a lompost hidd el
2011. jún. 3. 18:48
 17/35 anonim ***** válasza:
f17 vagyok neked is csak ajánlom a "Brian Tracy - Phoenix szeminarium" -ot töltsd le, hallgasd meg, és meglátod meg fogod tudni belőle hogy legyél sikeres ember bármilyen területen! Nekem kiqrt sokat segített!:)
2011. jún. 3. 21:22
 18/35 anonim válasza:
cseppet se, ne aggódj, nem maradtál le semmiről
2011. jún. 6. 15:54
 19/35 anonim ***** válasza:
Ö említetted ,hogy ,,ribihez,,-kéne menned .Fú hát szerintem az rohattúl gáz azt inkább haggyad!!!! én 20 évesen vesszitettem el és akkor mivan soha nem zavart.De ha ribivel vesszítettem volna el már mint hogyha az első szexuális élményem 1 ótvar prostival történt volna hát nem tom.most rohattul cinkes lene így vissza gondolnom rá ,demivel nem úgy történt és életem szerelmével volt az első így most rohattul jó!!!
2011. jún. 21. 17:07
 20/35 anonim ***** válasza:

Szerintem sajnos igen is gáz. Már más világ van, mint régen. Ha szerencséd van akkor találsz egy megértő, jófej csajszit, de ez elég ritka..Manapság már a többség egy nagyképű rib*nc :(

Már bocsánat

(Tisztelet a kivételnek)

2011. jún. 21. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!