Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell jól csókolni? MIt kell a nyelvvel csinálni ahoz, hogy jó legyen? Csókolóztam már és szűz se vagyok de nekem eddig minden csaj azt mondta, hogy bénán csinálom.17F
Talán a csajtól kellene megkérdezni mi nem volt jó. Gyakorlati oktatást inkább nem tartanék:)
22/f
Én is csókolóztam már olyan sráccal, aki nagyon bénán csinálta. De ne aggódj, legtöbb esetben meg lehet oldani a problémát. Szerintem a pasik legtöbbször két nagy problémát követnek el. Az egyik, ha csókolózás közben csak a nyelved hegyét dugod át a csaj szájába...ez elég kellemetlen, hiszen a csaj nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel...olyan, mintha csak kardozni akarnál a nyelveddel. Nem túl kellemes. A másik, mikor túlságosan belefetyeled a másikat, nem kell körbenyalni a csaj egész száját. Valahogy meg kell találni a kettő között az egyensúlyt. Jah, és még az is fontos, hogy ne legyen túl merev a nyelved. Probálj, finoma játszadozni...de azért ne tünj túl nyámnyilának. Nem tudom jobban megfogalmazni sajnos. De remélem azért veszed valamennyi hasznát. sok sikert.
22/l
Akkor jó egy csók,ha érzékiség van benne.Számomra ez a kulcsszó.A nyelved legyen laza,keresd vele az övét,de mindig játékosan,ne erősen,ne keményen(kezdetben)
Fontos,hogy nem kell azonnal bedugni a nyelved a szájába,a lányok szeretik az apró szájrapuszikat is.Nem kell sokáig tartania egy csóknak,inkább akarja ő tovább,semmint fuldokoljon.Próbáld elengedni magad,és ne gondolj arra,hogy hogy csinálod.Ha találkozol egy "olyan"lánnyal,Ő rá fog hangolni remélhetőleg.Akik pedig azt mondták,béna Vagy,ez inkább őket jellemzi azt hiszem.
ami rossz lehet az az, amit az előttem lévők is elmondtak, ha túl merev a nyelved, mert az olyan erőszuakos érzést kelt, nekem legalábbis. csak lazán, ne stresszelj, mert akkor rontod el, mindenki jól csinálja, ha magabiztos, és nem azon szorong, hogy a másiknak vajon jó-e. persze azis fontos, de esősorban magadnak kell, hogy tetszen a dolog. először csak egy szájrapuszival indíts, utána a szádat is kijebb nyithatod, végül jöhet a nyelváthelyezése a másik szájába :D
csak ügyesen, és sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!