Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont ilyen alakom van, csak a melleim nagyobbak. Ez még szexi vagy már túl husis? Kép lent.
a bikinis képeket nézzétek.Tudom, hogy ez nem kövér, de pl. szex közbe szexi vagy már inkább gusztustalan ennyi zsírréteg??? az alakom egyébként tényleg teljesen ilyen csak a melleim nagyobbak.
Kedves Kérdező, nem csoda, h szinte, vagy talán kizárólag csak női ismerőseid mondják azt h fogyjál le. Azt gondolom, h a férfiaknak nagyon bejön ez az alak, mint ahogy nekem is, sőt azt mondom, h a karja még talán így is vékony egy picit. Persze vannak kivételek, mint ahogy itt is írt pár fiú, de azok általában sztem fiatalabbak. :) Döntsd el, kinek szeretnél tetszeni, a fiúknak vagy a lányoknak. :D
Üdv:
F/22
ne vedd sértésnek,de ez egy pasinál nem jön be annyira,és sex közben elég gusztusatalan
22,F
Most...
Nekem egy ilyen csodálatos lány volt az első !!
Szuper vagy !
Ez teljesen korrekt alak!
Valami problémád van vele?
huha, a másik kép nagyon jó!!!
Szerintem nem olyan alakod van mint a nö az elsö képen, sokkal jobb!!
elöbb azt irtam nem jó, de hát neked nagyon jó alakod van!
nagyon csini vagy
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!