Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont ilyen alakom van, csak a melleim nagyobbak. Ez még szexi vagy már túl husis? Kép lent.
a bikinis képeket nézzétek.Tudom, hogy ez nem kövér, de pl. szex közbe szexi vagy már inkább gusztustalan ennyi zsírréteg??? az alakom egyébként tényleg teljesen ilyen csak a melleim nagyobbak.
Zsírréteg? Hol? Én nem látom. Szerintem teljesen normális testalkat!!!
Bárcsak én néznék ki igy (hiznék 10kg-ot :(
Ez teljesen normális! Téveszme, hogy csont és bőrnek kell lenni. Egy nő legyen nőies, legyen melle, combja, feneke és ne lógjon ki mindenütt a csontja. Ez hozzá tartozik az egészséghez. Amelyik lány meg nem egészséges... na az a legzavaróbb egy fiú számára - minden másnál zavaróbb tud lenni!
25/F
Szépségem, te vagy az aranyút. Van aki vékonyakat szereti és va aki a kövéreket. És a nagytöbbség az ilyeneket.
Ha te ilyen alakkal rendelkezel csak nagyobb mellekel. Akkor baromi sok pasi rádmászna örömest. És elkergetni is nehezen tudnád öket.
Egy nőnek szüksége van egy kis zsírtartalékra, ha gyereket szeretne szülni!
A férfiaknak pedig (tudat alatt) az a nő tetszik, amelyik nem csak képes gyereket szülni - hanem ráadásul jó esélyekkel is indul!
Szerintem sokan lesznek itt, akik látatlanban beléd szeretnek...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!