Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pont ilyen alakom van, csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pont ilyen alakom van, csak a melleim nagyobbak. Ez még szexi vagy már túl husis? Kép lent.

Figyelt kérdés

[link]

a bikinis képeket nézzétek.Tudom, hogy ez nem kövér, de pl. szex közbe szexi vagy már inkább gusztustalan ennyi zsírréteg??? az alakom egyébként tényleg teljesen ilyen csak a melleim nagyobbak.

2011. jún. 2. 23:59
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
61%

Zsírréteg? Hol? Én nem látom. Szerintem teljesen normális testalkat!!!

Bárcsak én néznék ki igy (hiznék 10kg-ot :(

2011. jún. 3. 00:02
 2/62 A kérdező kommentje:
hát az oldalán meg a hasán van egy minimális.Tudom, hogy nem nagy csak épp elég ahhoz, hogy szex közben lötyögjön vagy rezegjen,vagy ahogy éppen kedve tartja:D
2011. jún. 3. 00:07
 3/62 Smartguy86 ***** válasza:
93%

Ez teljesen normális! Téveszme, hogy csont és bőrnek kell lenni. Egy nő legyen nőies, legyen melle, combja, feneke és ne lógjon ki mindenütt a csontja. Ez hozzá tartozik az egészséghez. Amelyik lány meg nem egészséges... na az a legzavaróbb egy fiú számára - minden másnál zavaróbb tud lenni!

25/F

2011. jún. 3. 00:08
 4/62 anonim ***** válasza:
45%
Azt hiszem beléd szerettem így látatlanul is :)
2011. jún. 3. 00:09
 5/62 anonim ***** válasza:
Ez még belefér, ha jól érzed úgy magad, nem zavar, egészséges vagy, stb.
2011. jún. 3. 00:11
 6/62 anonim ***** válasza:
93%
Ez szerintem ez a legjobb van rajta mit fogni és nem kövér. Az a baj hogy mostanság ez a "modell alkat" szerint akarnak kinézni a lányok :S Pedig egy nőies alak mint ez is, na annál vonzóbb nincs szerintem.
2011. jún. 3. 00:12
 7/62 anonim ***** válasza:
60%
szerelmes lettem :)
2011. jún. 3. 00:14
 8/62 anonim ***** válasza:
93%

Szépségem, te vagy az aranyút. Van aki vékonyakat szereti és va aki a kövéreket. És a nagytöbbség az ilyeneket.

Ha te ilyen alakkal rendelkezel csak nagyobb mellekel. Akkor baromi sok pasi rádmászna örömest. És elkergetni is nehezen tudnád öket.

2011. jún. 3. 00:15
 9/62 anonim ***** válasza:
79%

Egy nőnek szüksége van egy kis zsírtartalékra, ha gyereket szeretne szülni!

A férfiaknak pedig (tudat alatt) az a nő tetszik, amelyik nem csak képes gyereket szülni - hanem ráadásul jó esélyekkel is indul!

Szerintem sokan lesznek itt, akik látatlanban beléd szeretnek...

2011. jún. 3. 00:15
 10/62 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ezen a nőn is van fogni mit és felesleg sincs rajt. [link]
2011. jún. 3. 00:17
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!