Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont ilyen alakom van, csak a melleim nagyobbak. Ez még szexi vagy már túl husis? Kép lent.
a bikinis képeket nézzétek.Tudom, hogy ez nem kövér, de pl. szex közbe szexi vagy már inkább gusztustalan ennyi zsírréteg??? az alakom egyébként tényleg teljesen ilyen csak a melleim nagyobbak.
Én is ilyen vagyok, kérdező! Csak kisebb mellekkel(szerencsére) :D
Folyton stresszelek az alakom miatt, és nem megy a barátommal az aktus... Világosban még annyi se megy, mint sötétben... Nagyon szeretnék lefogyni, de majd' 2 év étkezési zavar után meg se merem próbálni a fogyózást újra, mert nem akarok megint belehülyülni, hogy még kezelhetetlenebb legyek.... Nem merek strandra menni, nyáron hosszúnadrág, pólók, semmi topok, meg rövidnadrág. Pedig úgy irigylem azokat a szép vékony lányokat, akik bátran húzhatnak akármilyen rövidnadrágot... Irigykedve nézem, hogy én megdöglök a hosszú nadrágomban, addig mások tökjól elvannak mindenféle nyári ruhában... szeretnék teljes életet élni, és nem feszengeni minden bulin meg mindehol az alakom miatt. Szeretnék felszabadultan strandolni, táncolni, és szeretném, ha a barátomat boldoggá tehetném ezzel... Nem tudom mikor fog összejönni.
Úristen, bocsánat a kirohanásért... :(
18L
"Szeretnék felszabadultan strandolni, táncolni, és szeretném, ha a barátomat boldoggá tehetném ezzel... Nem tudom mikor fog összejönni."
Abban a pillanatban, mikor elhatározod, hogy nem másoknak élsz, hanem magadnak. Nem másoknak kell megfelelni, hanem magadnak. Nem mások élete megy el ezzel a viselkedéssel, hanem a tiéd.
Nagyon sokat számít a női arc !
Egy nagyon kedves nőies arcformával, csillogó tekintettel sok irányba el lehet menni, de ez fordítva is igaz :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!