Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont ilyen alakom van, csak a melleim nagyobbak. Ez még szexi vagy már túl husis? Kép lent.
a bikinis képeket nézzétek.Tudom, hogy ez nem kövér, de pl. szex közbe szexi vagy már inkább gusztustalan ennyi zsírréteg??? az alakom egyébként tényleg teljesen ilyen csak a melleim nagyobbak.
hát, szép, nincs semmi rossz rajta, ha 30+, és már szült pár gyereket.
Ha a feleségem 40 éve korában ilyen testel rendelkezik majd szerencsés vagyok!
De!!
Èn 20 éves vagyok, és egy 20 éves lánynak ilyen test alkat túl nagy. De ezen nem lehet változtatni, csak én mondom hogy én túl kicsinek érezném magam ilyen lányal.
Jézusom, 180 centi és 66 kiló... én is pont ennyi vagyok, és egyáltalán nem érzem magam husinak... :) Ha van egy kicsi párnácska a csípődön, akkor attól nem husi leszel, hanem nőies...
Ez a súly ideális ehhez a magassághoz..sőt a BMI szerint még egy picit hízni is lehetne.
Te hány centi vagy és hány kiló?
23/N
Én kb úgy nézek ki alkatra, mint a csaj azon a képen, amelyiken egy sötét francia bugyiban van és egy fehér toppban..
előző voltam..
Én 177 vagyok és 66 kiló, és egy nagyon kicsit vagyok nála vékonyabb...egyébként a fürdőrucis képein kicsit vastagabbnak néz ki, mint a francia bugyis képen, ezért írtam, hogy amikor azon a képen pózol (lehet prhotoshop) akkor kb mintha magamat látnám a tükörben... de a fürdőrucis képein pár kilóval többnek tűnik, főleg combtájon.
23/N voltam ismét :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!