Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pont ilyen alakom van, csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pont ilyen alakom van, csak a melleim nagyobbak. Ez még szexi vagy már túl husis? Kép lent.

Figyelt kérdés

[link]

a bikinis képeket nézzétek.Tudom, hogy ez nem kövér, de pl. szex közbe szexi vagy már inkább gusztustalan ennyi zsírréteg??? az alakom egyébként tényleg teljesen ilyen csak a melleim nagyobbak.

2011. jún. 2. 23:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%
A fürdőruhás képen (ha tényleg 180 magas) akkor olyan 75 kilónak tippelném..
2011. jún. 3. 01:08
 32/62 anonim ***** válasza:
De lényeg: Kedves kérdező! Nem kell aggódnod. A súlyod alapján vékony vagy.
2011. jún. 3. 01:37
 33/62 anonim ***** válasza:

Egyrészt a képen lévő lánynak jó alakja van.

Másrészt ha te 170 centi vagy és 55 kiló, akkor elvileg nála soványabb vagy. Az ideális súly alsó határát súrolod a BMI szerint.

Én 150 centihez voltam egyszer 52 kiló, és senki nem mondta, hogy dagadt lennék, vagy zsíros.... O.o

29/L

2011. jún. 3. 01:53
 34/62 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szuper alakja van ennek a lánynak:) Nekem is ilyesmi van, még nem érkezett rá panasz:D Különben meg mindegy, hogy soványak vagyunk, átlagosak vagy épp túlsúlyosak, attól még mind gyönyörűek vagyunk és pont. :) Szóval fölösleges is ezen aggódni!

18/L

2011. jún. 3. 02:18
 35/62 anonim ***** válasza:
71%

Ha 170/55 vagy akkor nem nézhetsz ki úgy,mint a nő a képen.

Szóval sima testképzavar.

Egyébként a képen lévő testalkat nem gáz,ha elmúlt már 30 és sokat kell dolgozni,ugrálni a gyerekekkel,nincs annyi ideje magára.

20 alatti lánynál viszont ez már sok.Legalább 35%os a testzsírja a 18-24% helyett.

2011. jún. 3. 02:50
 36/62 anonim ***** válasza:

00:17

Azon a lányo van mit fogni?????? Semmi nincs .Nem vagy tisztában a fogalmakkal. Ettől eltekintve csinos.

Kérdező!

Ha te valóban így nézel ki, mint amilyen képet belinkeltél, akkor nagyon szívdüglesztő vagy. Nem láthatnnk RÓLAD eredeti képet. Persze arc és háttér nélkül ...

2011. jún. 3. 06:16
 37/62 B.angel ***** válasza:

Sokat foglalkoztam ezzel a kérdéskörrel (BMI, fogyókúra, stb.) és mondom az olyan embereknek, akik a BMI-t nézik, hogy NEM mindig az a jó mérce. Én voltam 40 kg, de mégsem néztem ki eszméletlenül soványnak, mert erős csontjaim vannak (anyumtól örököltem). Lehet, hogy a kérdezővel is így van. Higyjétek el, ezt a klinikán is elmondták nekem, hogy nem sokat számít a kg. Az csak egy szám! Ettől függetlenül lehet valaki erősebb csontozatú...

Kérdező: Gyönyörű szép ez az alak, ha neked is ilyen van, tutira sok pasi megfordul utánad! Szép, pont kerek idomai vannak a képen látható hölgynek, szóval nincs min aggódnod. Persze lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy husi, de nem kell ilyesmikkel foglalkozni! Pont ettől ilyen színes a világ, hogy mindenkinek más tetszik! :)

19/L

2011. jún. 3. 07:13
 38/62 anonim ***** válasza:
Te tenyleg joval vekonyabb lehetsz, en 173 vagyok es 58-59 kg es meg mindig joval vekonyabb, mint az a lany a kepeken. Egyebkent szerintem se gaz a testalkata, bar en az 5 kiloval vekonyabb lanyokat szebbnek latom, de ez szubjektiv. A te testsulyod tokeletes.
2011. jún. 3. 08:32
 39/62 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ilyen az alakom.Csak a combjaim vékonyabbak!!Dejó!
2011. jún. 3. 10:39
 40/62 anonim ***** válasza:

Ez az alkat úgy ahogy van, teljesen optimális! Nem túl husis :)

24F

2011. jún. 3. 11:31
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!