Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan hogy a külső nem számít?
Szerintem ez ostobaság... A külső igenis fontos mivel ez az első dolog ami megfog egy embert. Ezt most nem úgy mondom hogy aki nem olyan szép az esélytelen. Én úgy veszem hogy a szépség relatív mert mindenkinek más a szép! De igen is fontos a külső! Vagy hogy értik ezt hogy a külső nem fontos? Nincsenek ráírva az emberekre a belső értékeik...
17/L
NA mit gondoltok a plasztikai sebèszek miert èlnek/keresnek jòl???
hàt azèrt mert sokan nem igy gondoljàk!!!
bàr a belso èrtèkek fontosabbak attol fuggetlenul a kulso-ès a kisugàrzàs igen is szàmit!!!!
de hàt kellenek kisseb sègi komplexusos emberek ahoz hogy a plasztikai sebèsz is megèljen!!XD
14/f
Kedves 14/f, ugy gondolom, sokkal jobabn szamit, hogy a szuleid otthon mivel bantanak, és a media mivel frusztrál. Ha sokat kritizaljak a kulsodet, es a mediabol is allandoan az jon, hogy nem vagy elég jo, ha..., ha.., és ha...., esetleg még meg is szegyenitettek kiskorodban valami miatt, akkor lesz meg a hajlandosagod arra, hogy átműttesd magad. A VVSzandikanak olyan orra volt eredetileg, amilyet minden nő szeretne, de őt megalázták avval az orrformaval, és ezert akarta megvaltoztatni.
Akinek agyba-főbe dicsérik a cicijét, az sosem fogja akarni megmuttetni.
(35/L)
ma 01:30
Milyen igazad van! Én sem járnék soha szétmarcangolt pasival. :D
párkapcsolatban azok szokták azt mondani, hogy a külső nem számít, akiknek jó nő/pasi párjuk van.
Ismertem egy fiút, feleségülvette a 70ezer fős város leghelyesebb lányát, aztán mikor beszélgettünk elmagyarázta pár sör mellett, hogy őt nem érdekli a külső....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!