Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért mondják sokan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan hogy a külső nem számít?

Figyelt kérdés

Szerintem ez ostobaság... A külső igenis fontos mivel ez az első dolog ami megfog egy embert. Ezt most nem úgy mondom hogy aki nem olyan szép az esélytelen. Én úgy veszem hogy a szépség relatív mert mindenkinek más a szép! De igen is fontos a külső! Vagy hogy értik ezt hogy a külső nem fontos? Nincsenek ráírva az emberekre a belső értékeik...

17/L

2011. máj. 29. 21:19
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Csak egy egyszerű példa. Áll két srác az úton és te eltévedtél. Ahhoz mész oda aki külsőleg jobban tetszik. Nem?
2011. máj. 29. 21:53
 12/37 szamóca.. ***** válasza:
76%

nem ,ennek vannak árnyalásai. de alapvetően igen: van akivel lefeküdnék, van akivel nem. aztán hogy a határt hol húzom meg az adott embernél érvényesül.

és ha idejön tóthjózsi, és aszondom hogy na vele nem feküdnék le, akkor nem és kész. és az már fekete-fehér.

mert egy adott emberről beszélünk, akinél tudom hogy kívánom-e vagy sem.

2011. máj. 29. 21:54
 13/37 anonim ***** válasza:
Nyilván vannak a dolognak árnyalatai, de ha nem számít a külső, akkor ahhoz is vonzódnod kéne, aki taszít külsőre. Ez így kissé paradox, nemde?
2011. máj. 29. 21:57
 14/37 anonim ***** válasza:

17 vagy, még nem arra kell neked valaki, hogy leéld vele az életed, így nem a belső érték az első, tehát a külső számít, jogos az érvelésed. (Ha bunkó akarnék lenni, azt mondanám, hogy ebben a korban ezt még egyszerűen nem értheted.)

De akivel le fogod élni az életed, annál a belső lesz a legfontosabb, nem a külső, az csak romlani fog a korral, tehát a külső nem számít.

17 vagy: éld az életed, válassz kirakati babát, ha túl üres a feje, dobd el.

27 leszel: válassz egy életre egy "lelket", és már nem a külső lesz az első.

2011. máj. 29. 21:58
 15/37 anonim ***** válasza:
83%

"A kérdező kommentje:

Csak egy egyszerű példa. Áll két srác az úton és te eltévedtél. Ahhoz mész oda aki külsőleg jobban tetszik. Nem?"

Ha ismerkedni akarok, akkor igen. Ha az utat megtalalni, akkor ahhoz, amelyikbol kinezem az odaadóbb segítséget, a gondoskodást és a tudást, helyismeretet. (35/L)

2011. máj. 29. 22:00
 16/37 anonim ***** válasza:
83%
Jahm, és még valami: a belső CSAK abban az esetben szépít meg valakit annyira, hogy összejöjj vele, annak ellenére, hogy elsőre nem találtad különösebben vonzónak, visszataszítónak sem. Ha valakitől az első pillanattól kezdve viszolyogsz, az a feje tetejére is állhat, nem lesz szebb számodra. Más számára lehet ő a tökéletes, de nem számodra.
2011. máj. 29. 22:01
 17/37 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele hogy van aki elsőre tetszik meg van aki látom hogy nem az esetem, de van esélye hogy bejöhet még ha megismerem a belsőjét. És ha ő jobban tetszik nekem mint az aki esetleg jobban néz ki őt választom. Tehát fontos a belső de elsőre lehet hogy a helyesebbel ismerkednék mert az fog meg elsőre...
2011. máj. 29. 22:07
 18/37 anonim ***** válasza:

Az eltévedős példára:

Ugyanazt tudom mondani, mint az előttem szóló 35/L, aki értelmesebben néz ki. Ha nincs számottevő különbség, akkor teljesen random. Na meg azzal a kivétellel, hogy én fiúkkal nem szoktam ismerkedni, tetszeni meg pláne nem szoktak...

szamóca:

azaz te bárkivel lefeküdnél, aki "egy fokkal szebb az ördögnél"? (értsd: akire nem mondanák, hogy bottal sem.) Nálad nincs olyan, hogy "okéoké, nem különösen csúnya, de semmi extra, olyan semleges"? Csak mert erre akarok kilukadni.

Ja, még egy kérdés: amikor ez ilyen külsőbelsős szitukat képzelitek el, hogy adott egy ember, aki tetszik-e, azt ugye úgy, hogy csak áll, mint egy bábu, és nem csinál semmit? Azaz mintha egy képen néznétek az embert, ahol kb vigyázzban áll. Mert bármiféle tett, esetleg beszéd már kívül esik a külső hatáskörén. (avagy ha egy csúnya embert képzeltek el, azt is melléképzelitek, hogy csúnyán viselkedik? és fordítva)

Na meg egy szomorú észrevétel: a külsőnek csak és kizárólag a párkapcsolatokban kéne számítania (azt, hogy 0 mértékben számít, kb senki nem mondja, csak azt, hogy nagyon-nagyon picit, és nem döntő mértékben), de sajnos ez begyűrűzött már mindenhova, a barátságoktól kezdve egy egyszerű útbaigazításig :\

2011. máj. 29. 22:10
 19/37 anonim ***** válasza:
Vilagos. Az, hogy sokan mondjak, hogy a kulso nem szamit, az nem csak abbol ered, hogy a sok európai 17 eves ember annyira Tőled kulonbozo szemelyiseg, hanem abbol is, hogy sok ember nem 17 eves, es eletkorral is valtozik a dolog megitelese, es 17 eves fejjel még nem tudod, hogy 90 evesen TE hogy fogsz mukodni, de a velemnyek abbol a krosztalybol is erkeznek, sot mas kulturakbol is, ahol nem szexuális vonzalom alapjan alakulnak a parkapcsolatok.:) (35/L)
2011. máj. 29. 22:12
 20/37 A kérdező kommentje:
Barátságba nem nézi az ember a külsőségeket szerintem... Az útbaigazítás meg logikus szerintem hogy az ember inkább kérdez meg egy szimpatikus srácot mint egy tetkós tarkóskigyurt állatot mondjuk. És tényleg nem a csúnya meg a szép van, vannak semlegesek is. A kérdés arra terjed ki hogy ha ismerkedésről van szó előbb kelti fel az ember érdeklődését a "szép" mint a semleges nem?
2011. máj. 29. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!