Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan hogy a külső nem számít?
Szerintem ez ostobaság... A külső igenis fontos mivel ez az első dolog ami megfog egy embert. Ezt most nem úgy mondom hogy aki nem olyan szép az esélytelen. Én úgy veszem hogy a szépség relatív mert mindenkinek más a szép! De igen is fontos a külső! Vagy hogy értik ezt hogy a külső nem fontos? Nincsenek ráírva az emberekre a belső értékeik...
17/L
Úgy értik, hogy nem az a perdöntő. Úgyis az számít, ki hogy viselkedik, abban meg kevés szerepet játszik a külső (pláne az, amiken nyavalyogni szoktak a népek.)
Na meg amit mindenki előszeretettel elfelejt: nem csak úgy alakulnak ki kapcsolatok, hogy az egyik megtetszik a másiknak, és célzottan odamegy hozzá...
KEDVES KèRDEZO!!
ezt azèrt modjàk hogy noveljèk az onbizalmad!!!
pedi ezzel csak becsap nak!
ez akkor lehet igaz ha msn-en vagy hasonlo kèpp ismerkedsz-szerelmesek lesztek ès utàna làtjàk h ronda a màsik-de ez sincs mindig igy!!
kivètelek mindig vannak!
az èletbe sok ilyen hulyesègett hallasz majd
pèlda:"a pènz nem boldogit"-ezt kiegèszithetnèk azzal hogy onnmagàba nem boldogit!!mert mit èrssz azzal h szerelmes vagy de èhen halsz vagy forditva ràkot eszel minden nap de boldogtalan vagy!!!!!!!!
REMèLEM SOKAT SEGITETTEM!!!
14/f
Én jellemzoen nem vonzodom kulso alapjan. Legtobbszor a beleszeretes menete nalam az, hoyg mar nagyon regota jo szellemi partmerek vagyunk egymasnak (egy osztalytarssal vagy egyetelemn csoporttarssal), és szertunk egyutt lenni, es akkor van egy idoszak, amikor hirdeten "rávetul egy égi reflektorfény" az illetore, és meglátoma testét, a szeretet fényében ugye gyonyorunek, szexinek, vonzonak latom hirtzelen, es akkor jona nemi vonzodas képbe. Enélkul még sosem tetszett senki, és hát ugye belulrol kifele van megszeretve.
(35/L)
"Nincsenek ráírva az emberekre a belső értékeik... "
De, rá vannak irva: minel idosebb valaki, annal inkabb kiül az arcvonásaira, hogy ő milyen ember. Ahogy idosebb leszel, egyre biztosabban meg fogod tudni allapitani kulso alapjan, hogy ki milyen ember. Én mar fiatalabbnal is latom/érzme, hogy kinek milyen a jelleme. Biztos Te is erzed, hogy ki ellenszenves, ki rokonszenves - és ezt részben az arcvonásai alapjan. (35/L)
Én például úgy értem, hogy ha egy társaságban vagyok, akkor bárkivel szívesen beszélgetek, nem érdekes, hogy néz ki, akkor is szeretek megismerni bárkit. És ha már beszélgetésbe elegyedtem valakivel, akkor betekintést kapok a belső értékeibe, így már nem számít, hogy néz ki. Így voltam a barátommal is 16 évesen- egy közös barát szülinapi bulijában beszélgetni kezdtünk, aztán elhívott valahová, msnen is beszéltünk, randiztunk stb... És ezalatt egyáltalán nem érdekelt, hogy néz ki, mióta szerelmes vagyok belé, azóta meg Őt látom a világ leghelyesebb, legszexibb, legtökéletesebb férfijának kívül- belül...
20/L
Ostobaság hát, csak jól hangzik, pár ember szerint =)
Egy ép elméjű ember sem feküdne le tiszta állapotában olyannal, akinek undorodik a külsejétől. Lehet akármilyen aranyos, és kedves, de ha hozzámér, és a hideg futkos tőle a hátamon (nem jó értelemben), akkor nem bújok vele ágyba.
De ahogy írtad, a szépség, vonzalom és hasonló dolgok relatívak.
35/l: Az, hogy a belső tulajdonságai fogtak meg nem jelenti azt, hogy nem vonzódsz hozzá szexuálisan. Ha így lenne, hiába tartanád remek embernek, nem működne a szexuális életetek. Te is mondtad, hogy vonzónak találod hirtelen, habár addig nem figyeltél rá. Tehát vannak olyan külső adottságai, amiben megtaláltad a szépet. Az, hogy valaki nem egyből külső alapján választ párt, nem azt jelenti, hogy nem számít neki.
Ömm, csak egy kérdés:
Kétféle ember van? Aki bejön külsőleg, meg akihez bottal se nyúlnál? Csak mert előszeretettel használjátok fel ezt a fajta végletességet az érvelésetekben, és mivel a világ nem fekete-fehér, ergo nem csak ez a két lehetőség van, az alap hibás, ergo az érvelés is hibás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!