Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért mondják sokan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan hogy a külső nem számít?

Figyelt kérdés

Szerintem ez ostobaság... A külső igenis fontos mivel ez az első dolog ami megfog egy embert. Ezt most nem úgy mondom hogy aki nem olyan szép az esélytelen. Én úgy veszem hogy a szépség relatív mert mindenkinek más a szép! De igen is fontos a külső! Vagy hogy értik ezt hogy a külső nem fontos? Nincsenek ráírva az emberekre a belső értékeik...

17/L

2011. máj. 29. 21:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Hát pedig elhiheted, hogy számomra nem fontos, szinte csak az észre adok. Borzalmasan ronda embereket is láttam már gyönyörűnek. Ha pedig eltévedek, akkor a kedvesebb kisugárzásúhoz megyek oda, aki lehetőleg nem röhög ki. Nem érdekel hogy néz ki, ha tehetem mindig családoshoz megyek oda, velük pedig eszem ágában sincs lefeküdni. A külsejével nem igen szeretnék szexelni senkivel..ha már itt tartunk,akkor olyat választok, aki ért is hozzá, ez pedig megint nem függ össze a külsejével.
2011. máj. 29. 22:17
 22/37 szamóca.. ***** válasza:

"szamóca:

azaz te bárkivel lefeküdnél, aki "egy fokkal szebb az ördögnél"? (értsd: akire nem mondanák, hogy bottal sem.) Nálad nincs olyan, hogy "okéoké, nem különösen csúnya, de semmi extra, olyan semleges"? Csak mert erre akarok kilukadni."

ez nem így működik azért:D mondom, árnyalt. de alapvetően két típusú ember van: akivel soha, semmi pénzért, semmilyen formában nem - mert undorodom tőle, és akármit cisnál nem lesz jobb, és a másik, ami már nagyon széles skálán mozog, de hoyg maradjunk a "határvonalnál" akivel igen, talán meg tudom kedvelni annyira hogy vonzódjak hozzá. de itt ez ketté van válva, egyértelműen. ha valaki semmi extra, semleges, akkor azt ha az illetőt megkedvelem (igen, belső tulajdonságok alapján) akkor már lehet előle valami. na de ezeket az embereket nem is utasítom el zsigerből csak kinézet alapján!

értsd: ha odajön egy pasi, udvarol, akkor felmérem, hogy képes lennék-e vonzódni hozzá. ha igen, akkor megismerem. ha nem, akkor köszönöm nem (persze mint lhetséges párkapcsolat).

2011. máj. 29. 22:17
 23/37 anonim ***** válasza:

Van ennek egy pszichologiai mintazata. Azt latod szepnek, akihez fuzodik szeretetelmenyed. Ez elsosorban csecsemokorbol ered, hoyg ott kik dajkáltak, és azoknak miylen vonásaik voltak, miylen szaguk, stb.

Azt tudom hozzáfűzni, hogy ha pl. volt valayilen karakteru kedvesem, akit szerettem, akkor utana az utcan osztonosen megakad a szemem azonos karakteru fiukon, valahogy elonnyel indulnak, valahogy megelolegezik neki a sejtjeim, hoyg szeretetet nagyobb eséllyel kapok tole, mint masoktol - a tapasztalat miatt.

(35/L)

2011. máj. 29. 22:20
 24/37 szamóca.. ***** válasza:

"Ja, még egy kérdés: amikor ez ilyen külsőbelsős szitukat képzelitek el, hogy adott egy ember, aki tetszik-e, azt ugye úgy, hogy csak áll, mint egy bábu, és nem csinál semmit?"

én mondjuk nem. nekem sokkal fontosabb hogy viseli saját magát. ezért nem ítélek soha képről... mert ismerek olyan pasit, aki képen tök semmi, de ha meglátom élőben, ahogy mozog, attitűddel mindennel együtt, hát rögtön hanyattvágnám:D de mondjuk érdekes nálam ebbe nem tartozik bele hoyg mondjuk udvarias vagy kedves vagy valami, pusztán az attitűd, a megjelenés, kisugárzás.

2011. máj. 29. 22:20
 25/37 szamóca.. ***** válasza:

"Na meg egy szomorú észrevétel: a külsőnek csak és kizárólag a párkapcsolatokban kéne számítania"

ez nem így van.

etológiai szempontból nem.

alapvetően a szimpátia elve úgy működik, hoyg a hozzád hasonló génállományű embereket tartod szimpatikusnak, vonzónak. ez már a bébiknél is így van, pl képzeld el, hogy egy pici baba, sokkal tovább nézi egy szép ember képét mint egy csúnyáét:) és barátnak is olyat választasz, aki minél közelebb áll a génállományodhoz - és ezzel együtt általában az általad szépnek tartott emberekhez.

2011. máj. 29. 22:23
 26/37 A kérdező kommentje:
Na látom megosztottam a népet :D Ennek örülök érdekes válaszokat kaptam köszönöm :) Ne értsetek félre szerintem is fontosabbak a belső értékek mint a külső, de nekem azt ne mondja senki hogy a külső NEM számít abszolút. Azért ez nem így van :D
2011. máj. 29. 22:24
 27/37 anonim ***** válasza:
Úgy, abban az ertelemben nem számít egyáltalán, hogy végulis idővel (50 éves kor utánra) a belső felülírja a külsőt, merthogy a belső kiül a külsőre, és barmilyen testi jegyeid is vannak erdetileg, ha belul gonosz vagy, 50-en felul mar nem leszel szép. (35/L)
2011. máj. 29. 22:30
 28/37 anonim ***** válasza:
Van egy mondás, hogy 50 eves kor utan mindenkinek olyan az arca, amilyet megérdmel.:)
2011. máj. 29. 22:31
 29/37 anonim ***** válasza:
Én próbáltam a külsőt nem nézni de nekem személy szerint nem megy a dolog:(Sztem a külső igenis fontos:),mert hát ha elakarsz vele vhova menni vele akk azért ne az legyen benned h úristen neh találkozzak ismerőssel...:)Jó ok persze nálam sem a külső a legfontosabb dolog, de azért nézzen ki vh a párom:)
2011. máj. 29. 23:12
 30/37 anonim ***** válasza:
A külső, alapvető fontosságú, de nem minden! Aki mást mond az nem ebben a világban él! Te sem eszel meg egy szétmarcangolt hamburgert! Pedig csak a külseje más! :)
2011. máj. 30. 01:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!