Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, a külső nem számít. Ez hamis. Hogy miért? Kifejtem!
14 éves akinek fogalma sincs semmiről. megijedt. mégis mit vártál egy kislánytól??? hiába mutatja magát érettnek, hiába pironkodik, hiába szeret téged, de testileg és lelkileg nincs kész a szexre és a többi testi kapcsolatra. plusz szegény mit gondolhatott. ő egy kislány, te meg egy érett férfi. szóval kicsikkel nem érdemes kikezdeni. csak a szájuk nagy. de valójában nincsenek kész semmire. idő kell míg egy lány lelkileg készen áll a dolgokra.
L/18
Szerintem nem jó, ha egy érzelmileg fejletlen 14 éves kamasz reakcióiból indulunk ki, amikor ilyen messzemenő következtetéseket vonunk le.
Ettől függetlenül az állításod egyébként igaz. A külső valóban számít. A mai fiataloknak meg pláne.
Akkor én meg írok egy ellenpéldát.
Én külsőleg nagyon jól nézek ki, de semmit nem érek vele mert a nőkkel nem tudok beszélgetni, így sz*rt sem ér.
R.
Ha elmész egy boltba, milyen almát veszel? Amin semmi hiba sincs, a legragyogóbbat próbálod kiválasztani..ugye?
Én sem az agyonaszottat veszem meg, mert lehet, hogy finom..
Ez hülyeség, hogy a külső nem számít. Amit legelőször megpillant az ember, az a külső. Ha az megfelel, mehet a többi.
18/L
"az volt a baja hogy ő 14 éves kislány volt, te megy egy 20 éves pedofil állat"
+1
Undorító vagy, másrészt hülye is, hogy egy 14 éves gyerek reakcióból akarsz 20 évesen konzekvenciát levonni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!