Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, a külső nem számít. Ez hamis. Hogy miért? Kifejtem!
Figyelt kérdés
Értem rajongott egy lány, láttam, be volt zsongva, teljesen. 14 éves volt, akkor én 20. Folyton ölelgetett, meg elpirult, stb... De amikor pl. megcsókoltam, utána láttam az undort a szemében, mikor a szexről meg ilyesmiről beszéltünk (vagy pl. benyúltam a felsője alá, diszkréten), láttam, hogy viszolyog, meg az a tipikus, önkétlen undor dolog. Na most, nem vagyok ápolatlan, nem vagyok büdös, egyszerűen, a belsőmbe szeretett bele, és a külsőmet egyszerűen nem bírta elfogadni, nem bírta megszokni, nem vágyott rám, fizikálisan. Szóval ennyit arról, akik azt mondják, hogy a külső nem lényeg. A külső nagyon is lényeg.2010. dec. 23. 10:21
21/32 anonim válasza:
Menj a marhák közé te állat!
Mégis milyen jogon rontod meg a 14 évest?
22/32 A kérdező kommentje:
Milyen alapon keféli meg egy rohadt kis 16 éves?
2010. dec. 23. 11:44
23/32 anonim válasza:
Azon az alapon, hogy egy felelőtlen barom*
Ne elméletileg tisztában kellene lenned ezekkel a dolgokkal!!
25/32 anonim válasza:
Elkapkodtad ezt a következtetést. Lehet, hogy csak a szextől undorodott, mert rájött, hogy nem elég érett egy felnőtt igényeihez.
26/32 A kérdező kommentje:
Hát mondogatott olyat, hogy egy gyerek, nagy mellekkel, de én ezt lerázódumának vettem...
2010. dec. 23. 13:36
27/32 anonim válasza:
Ha csak a külső érdekelte volna, eleve nem rajongott volna érted.
28/32 A kérdező kommentje:
Hát ez az... De akkor miért nem hagyta ezeket a dolgokat? Jó, most vegyük le a taperolást, stb.. De a csóktól miért viszolygott?
2010. dec. 23. 13:58
29/32 Pj0tr válasza:
Hol a fenében van itt a kérdés?
Egyébként amiket írsz azok után még én is viszolygok tőled. Ember! Gondolkodjál már egy kicsit! Egy 14 éves lányról beszélsz. 6-10 év múlva (24-30) már nem számítana olyan nagynak különbségnek az a 6 év, de most...
Nagy mellek? Ennyit vagy képes látni? Ez neked hol szerelem?
30/32 Pj0tr válasza:
Fail... WTB Edit: "nagy különbségnek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!