Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A páromnak túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A páromnak túl nagy van, .

Figyelt kérdés

A páromnak túl nagy van, ami a legrosszabb hogy túl vastag. Nem elég neki ha szájjal juttatom el a csúcsra.

Fél év után tudtam bevallani neki, hogy fáj. És rájöttem nem lesz változás. Ki próbáltam mindent.

24/N

Nem akarom elhagyni. De azt sem hogy a szexről csak a fájdalom jusson eszembe.

2011. máj. 26. 06:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Most akkor a szélességével is baj van vagy csak a hosszával?

Nyilván a szélességével max ilyen plug cuccokkal tudsz javítani, hozzá kell hogy szokjon a hüvely. Más alternatíva nem nagyon van.

2011. máj. 26. 12:59
 22/29 A kérdező kommentje:
A szélességével is baj van mint írtam. És nem tévedés ez a plug cucc , mert ha ne makor megkérdezem a nődokim. Viszont kinevetetni nem akarom magam.
2011. máj. 26. 13:14
 23/29 anonim válasza:

Mitöl izgulsz fel?

Izgasson addig amíg 3 v 4 ujja benem fér!

Szépen lassan jussatok el!

Elözsőr 1 ujjal majd ha már úgy érzi h befér akkor 2 jjal szal így tovább! Tapasztalat!

2011. máj. 26. 17:21
 24/29 A kérdező kommentje:

4 ujj ???? nem szültem még én. Vagy nem az után fordul elő ilyen?

És ő az első aki túl nagy. Az én ujjaimból három befér, de a pároméból max kettő, bár az ő ujjai elég vastagok.

2011. máj. 26. 17:32
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát én szűz csajjal meg bírtam csinálni 3 ujjal, mondjuk vékonyak az ujjaim, meg nem ment be teljesen (mert ugye a kézfej felé szélesedik a dolog...) De akkor is látod, hogy semmi sem lehetetlen :)

Am meg részletkérdés szerintem, hogy hova dugod be az anal plugot. Ha az ánusza vkinek ki bír akkorára tágulni, akkor a hüvely is, gyerekszülésről nem is beszélve. Mondjuk a nőgyógyászt kérdezd meg azért. Pl van mindenféle videó, ahol fiatal csajokat (18-20) öklöznek...

2011. máj. 26. 17:39
 26/29 anonim ***** válasza:
Jah még valami, a plug azért van az ánuszhoz, mert általában azt kell tágítani, mivel a pinánál sokkal szűkebb.
2011. máj. 26. 17:40
 27/29 A kérdező kommentje:

ja és mitől izgulok fel , fiúra, lányra és ...

csak az a lényeg hogy mocskos dolog legyen.

viszont ez után ne várja senki, hogy privire válaszolok!

ezzel nincs gond.

2011. máj. 26. 18:09
 28/29 anonim válasza:
sikosító!!!!!
2011. máj. 27. 09:06
 29/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó , akkor jöttem rá hogy túl nagy amikor bent volt és majdnem szét repedtem.
2011. máj. 27. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!