Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A páromnak túl nagy van, .
A páromnak túl nagy van, ami a legrosszabb hogy túl vastag. Nem elég neki ha szájjal juttatom el a csúcsra.
Fél év után tudtam bevallani neki, hogy fáj. És rájöttem nem lesz változás. Ki próbáltam mindent.
24/N
Nem akarom elhagyni. De azt sem hogy a szexről csak a fájdalom jusson eszembe.
Most akkor a szélességével is baj van vagy csak a hosszával?
Nyilván a szélességével max ilyen plug cuccokkal tudsz javítani, hozzá kell hogy szokjon a hüvely. Más alternatíva nem nagyon van.
Mitöl izgulsz fel?
Izgasson addig amíg 3 v 4 ujja benem fér!
Szépen lassan jussatok el!
Elözsőr 1 ujjal majd ha már úgy érzi h befér akkor 2 jjal szal így tovább! Tapasztalat!
4 ujj ???? nem szültem még én. Vagy nem az után fordul elő ilyen?
És ő az első aki túl nagy. Az én ujjaimból három befér, de a pároméból max kettő, bár az ő ujjai elég vastagok.
Hát én szűz csajjal meg bírtam csinálni 3 ujjal, mondjuk vékonyak az ujjaim, meg nem ment be teljesen (mert ugye a kézfej felé szélesedik a dolog...) De akkor is látod, hogy semmi sem lehetetlen :)
Am meg részletkérdés szerintem, hogy hova dugod be az anal plugot. Ha az ánusza vkinek ki bír akkorára tágulni, akkor a hüvely is, gyerekszülésről nem is beszélve. Mondjuk a nőgyógyászt kérdezd meg azért. Pl van mindenféle videó, ahol fiatal csajokat (18-20) öklöznek...
ja és mitől izgulok fel , fiúra, lányra és ...
csak az a lényeg hogy mocskos dolog legyen.
viszont ez után ne várja senki, hogy privire válaszolok!
ezzel nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!