Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pofoztatok már fel valakit aki nagyon megbántott? A páromnak tervezek adni, nagyon nagy disznóságot csinált és el is tűnt. Ha megjelenik akkor akarok lekeverni eggyet neki csak úgy lazán.
Ha a párod olyan nagy disznóságot csinált akkor nyugodtan. De remélem nő vagy. :) Mert ha nem akkor ne merj rá kezet emelni. :) Egyébként ha úgy megbántott és ezt nem tud sehogy vissza adni akkor revansból lőhetsz neki egy egészséges fülest, hogy égjen az arca és érezze a fájdalmat. Persze ne olyan nagyot. Csak, hogy felfogja, hogy nagy marhaságot csinált. Utána hagyd egy kicsit hagy gondolja át aztán majd ő fog bocsánatot kérni...ha meg nem akkor nem szeret. Neki kell. És ha bocsánatot kért éreztesd vele, hogy szereted. :)
17/F
Ez szerintem tök felesleges kérdés, kb ugyan az mintha "15 évesen szoktál ököllel vállbaverni a barátod?" Vagy "Szoktál-e wc-re menni szombaton?"
Alap hogy jól odasózol neki amit tett veled:P (bármi is az)
Az utolsónak igaza van. Nem érdemel meg téged, ha ennyire tapló, hogy még csak fel sem hív, hogy nem várd. Ő már nem szeret téged, ha ilyen bunkó módon tudott beszélni veled, hogy " hát egyszer eszembe jutott".
Felejtsd el.
Igazatok van, még ennyit sem érdemel meg.
Utolsónak: pedig biztos voltam benne, hogy egyedül én sírok és mindenki más B.U.É.K ol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!