Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? Kicsit megbánto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Kicsit megbántott, de lehet hogy rossz napja volt?

Figyelt kérdés

Van egy lány, még nem mondtuk ki, hogy járunk, csak annyit, hogy szeretjük egymást, és nem úgy mint barátok...

Elment nyaralni, és úgyvolt, hogy elbúcsúzunk, de valamiért akkor is nagyon rosz kedve volt, és alig szolt hozzám, így nem történt semmi:(

Amikor ment SMSeztünk, és akkor mondta, hogy szeret, és én is elmondtam neki, hogy ez kölcsönös...

De egy kicsit a tegnap is halgatag volt, nem mondja el, hogy mi bántja, csak azt fujja mindig, hogy őt nem szereti senki, meg hogy mindenki haragszik rá:( tegnap is olyan keveset irt..

mit tegyek?fogalmam sincs, nem sok tapasztalatom van még ilyen téren..:( Kérdezzem meg tőle, hogy akkor most mi van?És azt hogyan, hogy most akkor mi járunk?vagy csak énis szeretem őt ő is engem aztán kész?

és még 2hónapig nem jön haza...nagy az összevisszaság bennem...lehet hogy nem is szeret, csak mondta?

Adjatok tanácsokat kérlek..

előre is köszi, 15/f

2011. jún. 30. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
nem jártok, de már azt irja, h szeret?
2011. jún. 30. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Sokat vagyunk egy társaságba, és sokat beszélünk egymással..most mi ezzel a baj?
2011. jún. 30. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
ennyi idő alatt még nem beszélhetünk szerelemtől, de lehet h ez 15 évesen másképp megy..
2011. jún. 30. 14:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerelemről nem is beszéltem:O
2011. jún. 30. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
irta, h szeret.. akkor félreértettem, a lényeg, h ha hazajön, majd megbeszélitek.
2011. jún. 30. 14:32
 6/6 anonim válasza:

Látom itt félreértik a dolgokat.. nos, én értem mit mondasz.

Szerintem írj neki egy olyan SMS-t, hogy ha valami bántja, és ha elakarja mondani, nyugodtan elmondhatja, és mondd el neki hogy félsz attól, hogy nem lesztek olyan viszonyban mint régen.Ha rossz kedve van, az tarthat pár napig, de ha hiányzol neki, azt éreztetni fogja.Remélem segítettem.:)

15/L

2011. júl. 2. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!