Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A páromnak túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A páromnak túl nagy van, .

Figyelt kérdés

A páromnak túl nagy van, ami a legrosszabb hogy túl vastag. Nem elég neki ha szájjal juttatom el a csúcsra.

Fél év után tudtam bevallani neki, hogy fáj. És rájöttem nem lesz változás. Ki próbáltam mindent.

24/N

Nem akarom elhagyni. De azt sem hogy a szexről csak a fájdalom jusson eszembe.

2011. máj. 26. 06:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom ezzel a logikával az jött ki, hogy ki kéne tágítanod magad. Merthogy a kardja nem illik a hüvelyedbe. Ez sajnos azt jelenti, hogy nem illetek össze. Legalábbis milyen kapcsolat az, ahol a szex akadályokba, kellemetlenségekbe ütközik (megváltoztathatatlan dolgok, adottságok miatt). Sok szóval lehetne jellemezni, én nem hosszú életűnek mondanám.
2011. máj. 26. 06:30
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
:( Meg kell beszélnetek! Nagyon rossz lehet, hogy ez miatt kell két embernek búcsút inteni egymásnak! megírod, hogy mi lett veletek?Köszi...
2011. máj. 26. 06:44
 3/29 anonim ***** válasza:

Hali

Szerintem is 2 megoldás létezik.Az egyik a szakítás a második pedig ,hogy kitágítod magad utána 1 kamion is befér ,de most őszintén ez sem jó megoldás:S

2011. máj. 26. 06:53
 4/29 anonim ***** válasza:
96%

én is voltam már hasonló helyzetben, h a barátnőmnek a befogadóképessége :-) túl kicsinek bizonyult.

Sok síkosító és rengeteg gyengédség/odafigyelés segített. Idővel (néhány hét/hónap)aztán kitágult kicsit jobban és akkor már működött a szex rendesen.

Ne aggódj, nektek is jó lehet. Gondolj arra, h a puncid annyira rugalmas része a testednek, h egyszer majd egy baba feje is át fog rajta férni! ;-)

2011. máj. 26. 06:54
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez volt a helyzet, ma már jobb...

Keressétek meg azt a pózt, amiben a legkényelmesebb. Nálunk ez az, amikor a barátnőm hason fekszik, én pedig hátulról támadok.... Plusz a behatolásnál mi mindig nagyon óvatosak vagyunk. Először csak a hegye megy be, aztán kicsi, óvatos mozdulatok, aztán egyre beljebb, óvatosan, akár kis időre teljesen mozdulatlanul pihenéssel is. Aztán szinte varázsütésre hirtelen rátágul, meg benedvesedik teljesen, és onnantól mehet a dolog, ahogy belefér. Ez az egész "procedúra" kb 5-10 perc. Nem mondom, hogy nem macera, de szeretjük egymást, és ha ezzel meg tudjuk oldani a kérdést, akkor megéri.

Amúgy van olyan is, hogy a legelejétől kényelmes neki, és mehet minden póz, ahogy a csövön kifér, de azt mondhatnám, hogy nem ez a jellemző... :)

28F

2011. máj. 26. 07:02
 6/29 anonim ***** válasza:
82%

Én hasonló cipőben jártam mint te.

Csakhogy engem az előző párom megerőszakolt, a sebek miatt a hüvelyem majdnem spirál alakban gyógyult össze és a mostani páromnak, akinek a gyógyulásomat köszönhetem, 6 cm átmérőjű és 20 cm hosszú szerszámmal rendelkezik.

Eleinte gyötrelem volt minden alkalom, de mindig egyre jobb lett: mindennap legalább 2szer együtt voltunk.

Megjegyzem, nálunk a védekezés a legnagyobb probléma: rá az összes óvszer szűk, de azért fel tudja venni, én tablettát nem szedhetek a májbajom miatt, most küzdök azért, hogy spirálom legyen.

Mostanra minden megoldódott, viszont ha véletlenül nem maradun együtt-erre kicsi az esély szerencsére-nem biztos, hogy más férfival is élvezni fogom az együttléteket-ritka, akinek vastag van.

2011. máj. 26. 07:27
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy találtok megoldást. Mostmár gondolom annyira félsz a dologtól, hogy emiatt sem megy. Használjatok síkosítot, haladjatok nagyon lassan, legyen nagyon hosszú előjáték. Hozzá fog idomulni a hüvelyed, ne aggódj. Szexuálpszichológusnál olvastam, hogy a hüvely idővel idomul a partner méreteihez, a kisebbhez is, és a nagyobbhoz is.
2011. máj. 26. 07:27
 8/29 A kérdező kommentje:

Kitágítani magam? Ez valami vicc? Létezik ilyen, ez nem csak a kamasz lányok hülyesége?

Hát a mindenben, amit próbáltam abban a síkosító már az első hónapban benne volt. És azt tudom, hogy a bab fejméretre tágulásban sok hormon is szerepet játszik a terhesség alatt. És ne mis görcsöltem rá az tuti. De az tény, hogy volt olyan időszak, amikor hanyagoltuk és soha nem volt egy héten max. háromszor hogy hagytam. És ő meg azt mondja hogy mert ritkán van és én nagyon szorítom elmegy gyorsan.

Olyan volt már hogy tíz perc után nem fájt és volt előjáték és a mosógépen ültem. De ebből meg nem akart rendszer csinálni.

24/N - kétségbe esve , mert amúgy minden tökéletes

2011. máj. 26. 07:34
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a kitágítás nem vicc. Komolyan veheted. Egy próbát megérne szerintem. Szexshopban lehet venni "plug"-ot több méretet is. Egy kúp alakú puha anyagból készült eszközre gondolj, ha nem tudnád mi az. Több méretet vennék a helyedben.....vegyél olyat ami neked kényelmes méret, egy olyant ami nagy (párod méretéhez hasonló) és lehet nem ártana egy ami a kettő között van. Ezt akár előjátékként is használhatnátok együtt, vagy csak egyedül. Azt is csinálhatod, hogy felhelyezed magadnak aztán felöltözöl mintha misem történt volna....1-2 órát legyen bent, mászkálj vele stb. Aztán csere nagyobbra és így tovább....szerintem segíteni fog.

Sok sikert!

29!F

2011. máj. 26. 08:16
 10/29 A kérdező kommentje:

Hát előző te tuti meleg vagy.

ÉS az a hüvelynél nem ugyan úgy van mint az anusznál.

A plug meg anal szexhez van. Tuti, meg néztem onnan tudom. Ha így lenne ahogy írod, lenne pussy plug is nem csak anal plug.

2011. máj. 26. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!