Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A páromnak túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A páromnak túl nagy van, .

Figyelt kérdés

A páromnak túl nagy van, ami a legrosszabb hogy túl vastag. Nem elég neki ha szájjal juttatom el a csúcsra.

Fél év után tudtam bevallani neki, hogy fáj. És rájöttem nem lesz változás. Ki próbáltam mindent.

24/N

Nem akarom elhagyni. De azt sem hogy a szexről csak a fájdalom jusson eszembe.

2011. máj. 26. 06:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%

A nemi identitásomat nem tudom honnan a frászból állapítottad meg, ráadásul tévesen!!!!

Ha nincs fantáziád arról én nem tehetek! Akkor szenvedj csak nyugodtan!

Bunkó vagy.

2011. máj. 26. 08:31
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem te vagy az első aki ezt ajánlja max. ennél a kérdés feltételnél. Amúgy nem kívánok semmi műanyag dolgot feldugni magamnak. Imádom a szexet, és az első párommal jó is volt minden csak elmúlt a szerelem.
2011. máj. 26. 08:32
 13/29 A kérdező kommentje:

Bocsi nem akartalak, megsérteni.

Csak saját tapasztalatból melegek szokták ezt ajánlgatni.

2011. máj. 26. 08:34
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Innentől kezdve már nem nagyon érdekelsz....próbáltam a sok idióta között normálisan válaszolni valamire. Erre rögtön buz izol.

Tanácsot is minek kérsz ha közben meg elzárózol?

2011. máj. 26. 08:37
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem akartalak le b-ni. Csak tipikus sajnos hogy sok meleg ezt ajánlja. Én meg majdnem be is dőltem már egyszer, de még idejében szóltak hogy ne tegyem. Viszont amit ajánlottak az az elmúlt két hónap alatt nem segített.
2011. máj. 26. 08:46
 16/29 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem akarlak elkeseríteni, de ez nem fog változni.

Ez a tágítás meg marhaság, nehogy bedölj neki. Hosszában nem tágulsz, maximum széltében. Ezért nem értem mi köze a baba fejének a nagy mérethez.

Ne dugja tövig, sok elöjáték. Ennyit tudtok tenni.

A férjemnek nincs effektív nagy, normálnak mondanâm (15 cm), de viszont én rövid vagyok hosszában, így a szemem kiugrik ha tövig nyomja véletlenül. Szóval erre megpróbál odafigyelni. Gyereket is szültem (6.-án lesz 9 hónapos a kislányunk), megsúgom semmit nem változtatott rajta.

A vastagság problémájára jó a tágítás, hosszra nem!

Csak ennyit tehettek, ne dugja túl mélyre, egy idö után rutin lesz, meddig nem fáj neked.

23/N

2011. máj. 26. 08:58
 17/29 anonim ***** válasza:
Mit ajánlottak? Kíváncsi vagyok.
2011. máj. 26. 08:59
 18/29 A kérdező kommentje:

Hát a butt plugokat! Meg hogy erőltesse.

ma 08:58-as a vastagsága mi a megoldás? És értem ok, meg értem vele hogy hosszába ne erőltesse úgy sem leszek nagyobb.

2011. máj. 26. 09:04
 19/29 anonim ***** válasza:
37%
Minek teszel fel kérdést,ha mindenkit leoltassz,aki segíteni szeretne?Old meg a problémádat magad,ha ennyire csökönyös vagy.
2011. máj. 26. 09:28
 20/29 A kérdező kommentje:

Én csökönyös? És nem akartam senkit megbántani. És köszönöm hogy segíteni akartok.

És kérlek tapasztalatokról beszéljetek! Mert amit valaki valahonnan szedett az nem jött be.

És volt itt már aki segített. Most már nem lesz tövig az biztos. Mert úgysem tágulok úgy csak fáj.

2011. máj. 26. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!