Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a baja a melegekkel?
Egyik válaszoló említette a pedofiliát...
A Homoszexualitást meg a pedofiliár nem lehet egy kalap alá venni.
Mint tudjuk, a pedofilok kiskorúakkal létesítenek kapcsolatot (emlékszem,pár éve olvastam, hogy egy huszonéves apa szexuális kapcsolatot létesített a saját 2 hónapos(!!!) lányával),a homoszexuálisok viszont dettó mint a heterók,csak épp a saját nemükkel.
Szerintem nem elítélendő a meleg társadalom.
Akkor miért van az, h egy pap összeadja a leprásokat, de a homokosokat nem.
Tudjátok mi a különbség az ágy meg a b*uzi között?
Ágyon nem ugrálunk bakancsban :D
1. Valsszuk mar szet a vallast es a nemiseget. Nincs koze a kettonek egymashoz. Az egyik biologia a masik szellemi elkotelezettseg. Es igen, az egyik korlatozhatja a masikat, de attol meg az nem szunik meg letezni. Es igen lehet undorodni, meg gyuloni, de mindenkinek megvan a boldogsaghoz valo joga, mindaddig, amig mas jogat nem csorbitja.
2. Koszonom a pedofiliarol szolo felvilagosito kommentet. legfontosabb kulonbseg: az egyik ket felnott konszenzusos dontese, a masik pedig kiskoru megrontasa, aki a jog szerint donteskeptelen, es a tarsadalomnak oltalmaznia kell addig, amig nagykoru nem lesz.
Mas dimenzioban beszelgetunk, de a te oldaladon allok.
Olvasd el figyelmesebben azt, amit irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!