Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek mi a baja a melegekkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a baja a melegekkel?

Figyelt kérdés
Hiszen ez nem egy saját döntés hanem így születtünk és kész...
2011. máj. 21. 20:16
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
27%

isten is ugy csinálta a dolgokat hogy férfi+nő, ez a természetes, a normális

engem kifejezetten irritálnak, ahogy az ilyen kis divatleszbik is

2011. máj. 21. 20:18
 2/37 anonim ***** válasza:
Ha nem látom, hallom, stb., akkr nem érdekel. De másként engem is irritál a dolog(mint (ahogyan az első id írta) a divatleszbik is), főleg, ha vonulnak.
2011. máj. 21. 20:21
 3/37 anonim ***** válasza:
ha nem kezd rám nyomulni, akkor felőlem legyen, én sem tehetek róla, hogy ennyire kanos vagyok
2011. máj. 21. 20:22
 4/37 anonim ***** válasza:
46%
az h élnek
 5/37 anonim ***** válasza:
csak én a nőkre indulok be nagyon
 6/37 anonim ***** válasza:
87%

Nincs velük baj, amíg a hálószobában csinálják és nem feltűnősködnek.

A koprofil se tehet róla hogy szereti a kakit. Viszont nem kezd el az utcán kakit enni és felvonulni.

2011. máj. 21. 20:26
 7/37 anonim válasza:
nekem nincs semmi bajom velük de az már egy kicsit túlzó, hogy felvonulnak. Ennyi erővel mi is nem melegek is felvonulhatnánk, de nem tesszük....
2011. máj. 21. 20:27
 8/37 A kérdező kommentje:
teljesen egyetértek a melegfelvonulásos nézeteitekkel meg azzal is hogy melegek ne kapjanak gyereket (max lányt) viszont az olyanokat nem értem akik már meghalják hogy meleg és már elkapja az ideg mikor nem mi választottuk..
2011. máj. 21. 20:37
 9/37 anonim ***** válasza:
Nekem semmi gondom a melegemmel ameddig megfelelö távolságban elkerülik a seggem és nem próbákoznak.
2011. máj. 21. 20:38
 10/37 anonim ***** válasza:
66%

Elmondom. A bajom a buzurnyákokkal az és most legfőképpen a b*zikra és nem a "lesz vagy nem lesz-bi" cicákra gondolok (bár sokkal az sem különb) hogy számomra egész egyszerűen undorító maga a fartúrás. Ugyanakkor két pasiról van szó, a férfi nem szégyeneiről, mert a férfi az erős a bátorság, maga a "férfiasság megtestesítője" amibe nem fér bele a "b*ziság".

Ettől függetlenül mindenki azt csinál amit akar. Ami szerintem szánalmas és dühítő még hogy napjainkban ez a "TRENDI" erre kell büszkének lenni felvonulgatni, nyomatni kell a TV-ből a sok b*zit, SP-től a Terry Blackig, ami szánalmas baromság, és igenis divattá teszi a homokosságot. EZ NEM TREND KÉRDÉS MÉGIS AZT FARAGNAK BELŐLE!

Mindig csak abba gondolok bele hogy megyek az utcán mellettem a fiam lányom (ha lesz) és elkezdenek büszkeségből felvonulgatni előttem, mit mondjak majd a gyerekemnek hogy kik ezek és mit csinálnak egymással ha megkérdezi majd tőlem?

Lassan több joga lesz egy melegnek aki nem a norma szerint él, mint egy heteronak. "Büszkeségfelvonulás" kicsit úgy hangzik mint ha csak az lenne a büszkeség, én meg ciki hogy "normális vagyok"...

Többek között ez a bajom.

2011. máj. 21. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!