Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a baja a melegekkel?
isten is ugy csinálta a dolgokat hogy férfi+nő, ez a természetes, a normális
engem kifejezetten irritálnak, ahogy az ilyen kis divatleszbik is
Nincs velük baj, amíg a hálószobában csinálják és nem feltűnősködnek.
A koprofil se tehet róla hogy szereti a kakit. Viszont nem kezd el az utcán kakit enni és felvonulni.
Elmondom. A bajom a buzurnyákokkal az és most legfőképpen a b*zikra és nem a "lesz vagy nem lesz-bi" cicákra gondolok (bár sokkal az sem különb) hogy számomra egész egyszerűen undorító maga a fartúrás. Ugyanakkor két pasiról van szó, a férfi nem szégyeneiről, mert a férfi az erős a bátorság, maga a "férfiasság megtestesítője" amibe nem fér bele a "b*ziság".
Ettől függetlenül mindenki azt csinál amit akar. Ami szerintem szánalmas és dühítő még hogy napjainkban ez a "TRENDI" erre kell büszkének lenni felvonulgatni, nyomatni kell a TV-ből a sok b*zit, SP-től a Terry Blackig, ami szánalmas baromság, és igenis divattá teszi a homokosságot. EZ NEM TREND KÉRDÉS MÉGIS AZT FARAGNAK BELŐLE!
Mindig csak abba gondolok bele hogy megyek az utcán mellettem a fiam lányom (ha lesz) és elkezdenek büszkeségből felvonulgatni előttem, mit mondjak majd a gyerekemnek hogy kik ezek és mit csinálnak egymással ha megkérdezi majd tőlem?
Lassan több joga lesz egy melegnek aki nem a norma szerint él, mint egy heteronak. "Büszkeségfelvonulás" kicsit úgy hangzik mint ha csak az lenne a büszkeség, én meg ciki hogy "normális vagyok"...
Többek között ez a bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!