Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valóban igaz hogy ha fiú vagy, és nincsenek előítéleteid, akkor egy fiúval sokkal forróbban lehet szexelni mint egy lánnyal? Mert hogy a fiú tudja mi a jó egy másiknak?!
Én Heteroszexuális vagyok, és valahogy mindig ezt gondoltam, habár még életemben nem voltam velem azonos neművel.
19/F
Egy ilyen kísérlethez olyan alanyokra van szükség, akik eltűrik, hogy ne lássanak semmit, mialatt dolgoznak rajtuk. Sőt, megkockáztatom: olyan emberek jelentkeztek a kísérletre, akik kifejezetten az ilyen "sötét" helyzetet élvezik, semmit a szemnek, mindent a fantáziának.
Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dől el, a technika mellékes tényező.
"Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dől el, a technika mellékes tényező."
Majdnem, DE mégis a nők maradtak alul a "párbajban".
Ez nem eloitelet kerdese, kutyaba se azert nem rakom a farkam mert eloiteleteim vannak az allatokkal szemben, hanem mert maga a gondolat is taszito.
Eppenhogy a lany tudja mi a jo a fiunak es forditva, mert ezt igy alkotta meg a termeszet, hogy egymast kiegeszitsek.
Gondoljatok bele!
Hajótörést szenvedsz, és te meg egy másik srác éli túl. Ott vagytok már hetek, hónapok óta. Vannak bizonyos igények, és nem tudja meg senki. Ha nagyon izzik a levegő. :D Ha minden kötél szakad...
(na jó, ez tényleg beteg volt)
mi barátnőmmel ha nagyon kivagyunk és pasihiányunk van, akkor szoktunk smárolni... meg... hasonlók .
szerintem nem para.
16/L
jah !
nem para !
de ha ezt két pasi csinálná akkor már para lenne !
a lezbi csajokat mért nem tudják piszkálni ?
mért csak a meleg hapsikat ?
Engem az egész nem érdekel, eleget papoltam már, én szerelmi kapcsolatban akarok élni halálom napjáig, én erre gyúrok, nekem az a menő, ha szeretek valakit és az viszontszeret engem. Úgy is fogalmazhatok, hogy én udvarlok, megélem a szerelmet, míg más lotyókra vagy lotyóként pazarolja el az életét.
Szóval az ilyeneken már csak mosolygok, persze szánalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!