Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az valóban igaz hogy ha fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az valóban igaz hogy ha fiú vagy, és nincsenek előítéleteid, akkor egy fiúval sokkal forróbban lehet szexelni mint egy lánnyal? Mert hogy a fiú tudja mi a jó egy másiknak?!

Figyelt kérdés

Én Heteroszexuális vagyok, és valahogy mindig ezt gondoltam, habár még életemben nem voltam velem azonos neművel.

19/F

2011. máj. 17. 13:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szex könyvbe (szex enciklopédia) olvastam erről az ilyesmiről kísérletet, -ami szerintem elég aljas kísérlet, a jóizlés határain jóval túl mutat- amit szexuálpszihológusok csináltak. Konkrétan szopásról volt a kísérlet. Hetero férfi önkénteseket kerestek, hogy leszopja őket ez a szép szexi nő akiről egy fényképet mutattak neki, majd bekötötték a páciensek szemét valamelyik pácienst nő szopott le valamejiket férfi, de mindegyikről azt hitték hogy nő. Valakit kevésbé szexi nő szopott le mint ami a képen mutattak neki. Megcsinálták a kísérletet sokféleképpen. Értékelni kellett hogy mennyire volt jó 1-től 10-es skálán. A következtetés az volt hogy a szebb nők nem szopnak, jobban átlagban mint a kevésbé szépek, meg fordítva is, nagyrészt attól függ hogy milyen hölgyet hiszünk aki csinálja. Átlagosan a férfiak jobb eredményt étek el mint a nők, viszont amikor közölték a pácienssel hogy férfi volt akkor megváltozott a véleménye, azt mondta hogy nem is volt olyan jó.
2011. máj. 17. 14:26
 12/22 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kísérlethez olyan alanyokra van szükség, akik eltűrik, hogy ne lássanak semmit, mialatt dolgoznak rajtuk. Sőt, megkockáztatom: olyan emberek jelentkeztek a kísérletre, akik kifejezetten az ilyen "sötét" helyzetet élvezik, semmit a szemnek, mindent a fantáziának.

Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dől el, a technika mellékes tényező.

2011. máj. 17. 14:30
 13/22 anonim ***** válasza:

"Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dől el, a technika mellékes tényező."

Majdnem, DE mégis a nők maradtak alul a "párbajban".

2011. máj. 17. 14:34
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez csak a ratyiknak a kamu szövege, hogy minél több normális embert (főleg fiatalokat) csábítsanak át a sötét oldalra.
2011. máj. 17. 14:35
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez nem eloitelet kerdese, kutyaba se azert nem rakom a farkam mert eloiteleteim vannak az allatokkal szemben, hanem mert maga a gondolat is taszito.

Eppenhogy a lany tudja mi a jo a fiunak es forditva, mert ezt igy alkotta meg a termeszet, hogy egymast kiegeszitsek.

2011. máj. 17. 15:12
 16/22 anonim ***** válasza:

Gondoljatok bele!

Hajótörést szenvedsz, és te meg egy másik srác éli túl. Ott vagytok már hetek, hónapok óta. Vannak bizonyos igények, és nem tudja meg senki. Ha nagyon izzik a levegő. :D Ha minden kötél szakad...

(na jó, ez tényleg beteg volt)

2011. máj. 17. 15:41
 17/22 anonim ***** válasza:
minden férfi biszex :D ez a konklúzió
2011. máj. 17. 15:45
 18/22 anonim ***** válasza:

mi barátnőmmel ha nagyon kivagyunk és pasihiányunk van, akkor szoktunk smárolni... meg... hasonlók .

szerintem nem para.

16/L

2011. máj. 19. 17:30
 19/22 anonim ***** válasza:

jah !

nem para !

de ha ezt két pasi csinálná akkor már para lenne !

a lezbi csajokat mért nem tudják piszkálni ?

mért csak a meleg hapsikat ?

2011. máj. 19. 19:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Engem az egész nem érdekel, eleget papoltam már, én szerelmi kapcsolatban akarok élni halálom napjáig, én erre gyúrok, nekem az a menő, ha szeretek valakit és az viszontszeret engem. Úgy is fogalmazhatok, hogy én udvarlok, megélem a szerelmet, míg más lotyókra vagy lotyóként pazarolja el az életét.

Szóval az ilyeneken már csak mosolygok, persze szánalomból.

2011. máj. 19. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!