Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért erőltetik a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőltetik a férfiak annyira az orális szexet?

Figyelt kérdés
Ha egyszer már szeretik a barátnőjüket, akkor miért jut eszükbe, hogy emiatt szakítanának vele? Vagy akkor nem is igazán szeretik őket?
2011. máj. 14. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:21

"Az, hogy odavan érted, nem jelenti azt, hogy gusztusa van az orálhoz."

Éppen ez az, hogy nem az orálhoz lesz vagy nem lesz gusztusa. Miért, ha te orálisan kielégíted a párodat, akkor az orálhoz van gusztusod? Szerintem sokkal inkább a barátnődhöz. Őt kívánod, és nem magát a cselekvést, amit csinálhatsz vele. A nők részéről ez ugyanígy működik, csak éppen nekik érzelmek nélkül sokkal nehezebb, mint nekünk. Éppen ezért, ha a nő nem érzi, hogy a pasi 100 %-ig szereti őt és csakis őt, akkor persze, hogy nem úgy fog tekinteni rá, mint akit kíván, hanem úgy, mint akinek be kell kapni a fakárt.

"Ezt el lehet viselni valameddig, de a fent említett okokból a dolog egy idő után magától szürkül el. Nem azért, mert utálni kezdem, hogy nem sz*p le, hanem mert nem adja meg a szex azt a felszabadultságot, ami kell."

A nőnek is meg kell kapnia bizonyos felszabadultságot, amit számára az érzelmek jelentenek.

2011. máj. 14. 14:28
 52/64 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis szerinted ha a nő azt érzi, hogy a pasi 100 %-osan odavan érte, akkor evidens, hogy orálozik neki? Ez biztos nem igaz, tényleg vannak, akik egyszerűen ettől undorodnak, bárki is a párjuk. Férfi is van ilyen, csak kevesebb.

Én magát az orált is kívánom, nemcsak a barátnőm imádata miatt.

És nekem is fontosak az érzelmek, nekem sem megy anélkül.

2011. máj. 14. 14:33
 53/64 anonim ***** válasza:
82%
Én lehet akármilyen szerelmes, vagyok is, a párom életem párja, de kölcsönösen utálom az orált, azt is ha ő adja, azt is ha nekem kellene. Ez nincs összefüggésben a szerelemmel, szimplán undorítónak tartom mindkét fél részéről, hogy ott nyalogassuk egymást, ahol egyébként pisilünk. Azt sem kívánom, hogy bárki hónalját csókolgassam.
2011. máj. 14. 14:37
 54/64 anonim ***** válasza:
28%
Akkor miért csókolod meg? A száján keresztül hány.
2011. máj. 14. 14:39
 55/64 anonim ***** válasza:
61%

"undorítónak tartom mindkét fél részéről, hogy ott nyalogassuk egymást, ahol egyébként pisilünk."

Ez kicsit erős. Azért ezen túl lehetne lépni. Nem egy húgytól bűzlő fäszt nyalogatnál.

Na meg ha azon pisil, nem undorító a puncidba dugni?

2011. máj. 14. 14:41
 56/64 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:33

"Vagyis szerinted ha a nő azt érzi, hogy a pasi 100 %-osan odavan érte, akkor evidens, hogy orálozik neki?"

ÉS ő is 100 %-osan odavan a pasijáért.

"Ez biztos nem igaz, tényleg vannak, akik egyszerűen ettől undorodnak, bárki is a párjuk. Férfi is van ilyen, csak kevesebb."

Na látod, erről beszéltem egészen végig, és ez is a kérdésem apropója. Azt írod "ettől".

"Én magát az orált is kívánom, nemcsak a barátnőm imádata miatt."

Igazából ez az, amit nem értek, illetve számomra ellentmondásos. Ha szeretek egy nőt, akkor őt kívánom. Nem a hozzá tartozó körülményeket, nem a cselekedetet. Magát a női lényt. Minden mástól függetlenül.

"És nekem is fontosak az érzelmek, nekem sem megy anélkül."

Lássuk csak ezt. Tehát ha odaállna eléd egy nő, és azt mondaná, hogy orálisan akar kényeztetni, minden további nélkül nemet mondanál? Persze feltételezve azt, hogy éppen akkor párkapcsolatilag független vagy? :)

2011. máj. 14. 14:41
 57/64 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:39

"Akkor miért csókolod meg? A száján keresztül hány."

No offense, de ez már egy annyira szakállas érvelés. :D

Amúgy, a pisilés egy természetes folyamat, a hányás nem.

2011. máj. 14. 14:43
 58/64 anonim ***** válasza:
67%

""Akkor miért csókolod meg? A száján keresztül hány."

No offense, de ez már egy annyira szakállas érvelés. :D

Amúgy, a pisilés egy természetes folyamat, a hányás nem."

Szakállas, de teljesen jogos, rámutat, hogy mennyire buta és gyerekes szemlélet, hogy nem veszem a számba, amivel pisil. Nem pisis! Ha pisis lenne, azt érteném, de nem pisis, tök tiszta! Akkor ha mondjuk a barátnőm egy túrán megizzad, akkor ne adjak neki puszit, mert folyik az arcán az izzadság? Már lassan ez következne!

Na és ha a pisálás természetes, a hányás meg nem, akkor mi van? Attól még ott történik a hányás a szájban és kész.

Hát lehet, hogy hihetetlen, de nem lennék rá vevő, hogy egy nem-barátnő csaj csak úgy lesz*pjon. Az úgy kevés. De hát az emberben a szexuális vágyat úgyse maga a szerelme ébreszti fel, tőle függetlenül is vágyik dolgokra (ha nem így lenne, a kamaszok nem maszturbálnának), mégse dug bárkivel, szóval nem értem, mit nem értesz.

2011. máj. 14. 14:50
 59/64 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy tetszik az eszmecsere!
2011. máj. 14. 14:51
 60/64 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:50

"Szakállas, de teljesen jogos, rámutat, hogy mennyire buta és gyerekes szemlélet, hogy nem veszem a számba, amivel pisil. Nem pisis! Ha pisis lenne, azt érteném, de nem pisis, tök tiszta! Akkor ha mondjuk a barátnőm egy túrán megizzad, akkor ne adjak neki puszit, mert folyik az arcán az izzadság? Már lassan ez következne!"

Totál nem ide tartozik ez most, de erről eszembe jutott egy film. Az a címe, hogy "A pusztító". Wesley Snipes, Silverter Stallone és Sandra Bullockk a két főszereplője, és van benne egy jelenet, ahol az utóbbi kettő éppen szexel egymással. A film a távoli jövőben játszódik, és a szex az olyan, hogy a pár felvesz egy ilyen VR-sisak-szerűséget, és gondolatban szexelnek, illetve gondolaatátivetellel. Aztán Sly hirtelen lekapja a sisakot, és megszólal: "Dehát hozzám sem ért egyáltalán!!!". Mire Sandra Bullock karaktere: "Dehát hogy gondolja? Mindenféle testi folyadék cseréje szigorúan tilos!"

:D :D :D

"Na és ha a pisálás természetes, a hányás meg nem, akkor mi van? Attól még ott történik a hányás a szájban és kész."

Csak egy kósza ellenvetés volt, hogy lássam, hogy mit reagálsz. :)

"Hát lehet, hogy hihetetlen, de nem lennék rá vevő, hogy egy nem-barátnő csaj csak úgy lesz*pjon. Az úgy kevés."

Én elhiszem neked.

"De hát az emberben a szexuális vágyat úgyse maga a szerelme ébreszti fel, tőle függetlenül is vágyik dolgokra (ha nem így lenne, a kamaszok nem maszturbálnának), mégse dug bárkivel, szóval nem értem, mit nem értesz."

Ez viszont nekem nagyon furcsa. Én mindig úgy voltam vele, hogy a nő keltette a vágyat, és sohasem megyek el csak úgy, mindig volt egy konkrét alanya a vágynak.

2011. máj. 14. 14:59
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!