Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőltetik a férfiak annyira az orális szexet?
Ha a nő ezt nem teszi meg de a férfi meg vágyik rá akkor nem összevalóak.
2011. máj. 14. 12:54
"A kérdésemre még mindig nem válaszoltál egyébként."
Te se az enyémre, kérdeztem, te vagy az az ütődött kekeckedő ember, akik azt a nagy érdeklődésnek örvendő kérdést kiírta, erre semmit se írtál.
De amúgy is, minek neked bármit is válaszolni? Úgyse fogod fel! Írsz rá valami gúnyos cáfolatot, aztán örülsz magadnak. Vagy kérdezel valami újabb egetverő baromságot.
2011. máj. 14. 13:48
43/64 A kérdező kommentje:
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:48
Nem, nem én vagyok.
Te jössz a válasszal.
Már írtam, hogy neked hülyeség válaszolni, mert belekötsz, bármit is írok! Minek válaszoljak?
2011. máj. 14. 13:51
45/64 A kérdező kommentje:
Megígérem, nem fogok belekötni. :D
Az orális szex nagyon intim és bensőséges dolog. Ha a lányt nyalják, az is, ha a fiút sz*pják, az is. Azt fejezi ki, hogy minden porcikádért odavan a párod. Ha például az ember csókolgatja a párja nyakát, arcát, miért pont a nemi szervek maradnának ki a csókolgatásból, ami ugye egy erotikus jellegű dolog? Ez a fajta intimitás nagyon tud hiányozni. Ezen nem segít, ha elmész egy k*rvához, és az lesz*p, mert az nem ugyanaz, nem a k*rva a párod, annak hangulata abszolút nincs. És ha például a fiú olyan, hogyha begerjed, és ösztönösen, automatikusan elkezdi vadul nyalni a barátnője punciját, akinek ez még jól is esik, akkor baromi zavaró, ha a lánynak ez nem ösztönös dolog, netán egész egyszerűen megtagadja. Hasonlítani tudnám ahhoz az érzéshez, mikor te nagyon be vagy vadulva, a lány meg csak fekszik, mint egy fadarab, ettől meg te is lelombozódsz. Egy olyan kapcsolat se fog sokáig tartani.
2011. máj. 14. 14:00
47/64 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 14:00
Ok, ez világos, de... szóval nekem férfiként eszembe sem jutna egy nővel lefeküdni, ha nem érzem rajta eleve azt, hogy annyira szeret, hogy ezekre képes legyen.
Ezt most meg én nem értem. Lehet, nem jól értem, amit írsz, de nekem ez ellentmondásos a kérdéseddel...
2011. máj. 14. 14:04
49/64 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 14:04
Figyelj: azt lehet érezni, ha egy nő odavan érted. Csak persze ehhez kellő odafigyelés és törődés kell.
Az, hogy odavan érted, nem jelenti azt, hogy gusztusa van az orálhoz. Ezt el lehet viselni valameddig, de a fent említett okokból a dolog egy idő után magától szürkül el. Nem azért, mert utálni kezdem, hogy nem sz*p le, hanem mert nem adja meg a szex azt a felszabadultságot, ami kell.
2011. máj. 14. 14:21