Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőltetik a férfiak annyira az orális szexet?
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:34
Nem tudsz olvasni? Azt próbáltam érzékelteni, hogy ilyenkor érthető a nők véleménye. Semmi olyat nem írtam, hogy a férfinak kötelező eltűrni, hogy nincsen orál, AZT VISZONT IGEN, hogy a nőnek nem kell eltűrnie, hogy rá legyen kényszerítve.
A probléma alapvetően az ugye, hogy a férfiak ezt úgy állítják be, hogy "ha nem teszed meg nekem, akkor nem is szeretsz igazán". Aztán meg szíktanak, és akkor persze a nő hibás, mert nem tudta kielégíteni a férfit. Szóval mintha a helyzet úgy lenne beállítva, hogy a nőnek sehogy se lehessen igaza ebben a helyzetben.
A probléma alapvetően az ugye, hogy a NŐK ezt úgy állítják be, hogy "ha elvárod hogy megtegyem, akkor nem is szeretsz igazán". Aztán meg szíktanak, és akkor persze a férfi a hibás, mert szerette volna ha a nő orálisan kielégíteni a férfit. Szóval mintha a helyzet úgy lenne beállítva, hogy a férfinak sehogy se lehessen igaza ebben a helyzetben.
Kérdező, nem idegesítő, elég butuska lehetsz!
Remélem érted hogy ezzel azt akartam érzékeltetni hogy mindent ki lehet forgatni, ahogyan te teszed!
Még téged is!
Bár úgy sem érted...
:D
Mert kiforgatod annak a válaszát, amki leírja az érveit!
És nem butáztalak, csak butusoztalak, ez ennek a finomított változata csupán!
:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!