Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért erőltetik a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőltetik a férfiak annyira az orális szexet?

Figyelt kérdés
Ha egyszer már szeretik a barátnőjüket, akkor miért jut eszükbe, hogy emiatt szakítanának vele? Vagy akkor nem is igazán szeretik őket?
2011. máj. 14. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező nem azt írta, hogy SOSEM, hanem azt kérdezte, hogy miért erőltetik? A kettő nem ugyanaz! Megértem a kérdezőt, mert az ember örömmel csinálja, ha látja hogy a másiknak jó, de mikor már másról sem szól az egész, csak hogy "sz.pjál le, mikor sz.psz már le stb." na akkor az már durva és a maradék kedve is elmegy az egésztől. Ezt hívják erőltetiknek.
2011. máj. 14. 11:32
 12/64 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudsz olvasni?! Azt próbáltam érzékeltetni, hogy meg kéne érteni, hogy ilyenkor érthető a szakítás. Semmi olyat nem mondtam, hogy a nőnek kötelező orált csinálni, de azt se, hogy a férfinak el kell tűrnie, hogy nincs. Egyiknek se kötelező semmi. Annyit mondtam, hogyha ekkora különbség van, a nő értse meg a szakítást, és ne rinyáljon, hogy a rohadt szexmániás férfiak. Remélem végre felfogod.
2011. máj. 14. 11:34
 13/64 anonim ***** válasza:
52%
Ez igaz, a kérdező nem írta, hogy sose. De az szokott kisülni a dologból.
2011. máj. 14. 11:35
 14/64 A kérdező kommentje:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:34

Nem tudsz olvasni? Azt próbáltam érzékelteni, hogy ilyenkor érthető a nők véleménye. Semmi olyat nem írtam, hogy a férfinak kötelező eltűrni, hogy nincsen orál, AZT VISZONT IGEN, hogy a nőnek nem kell eltűrnie, hogy rá legyen kényszerítve.

A probléma alapvetően az ugye, hogy a férfiak ezt úgy állítják be, hogy "ha nem teszed meg nekem, akkor nem is szeretsz igazán". Aztán meg szíktanak, és akkor persze a nő hibás, mert nem tudta kielégíteni a férfit. Szóval mintha a helyzet úgy lenne beállítva, hogy a nőnek sehogy se lehessen igaza ebben a helyzetben.

2011. máj. 14. 11:43
 15/64 anonim ***** válasza:
21%

A probléma alapvetően az ugye, hogy a NŐK ezt úgy állítják be, hogy "ha elvárod hogy megtegyem, akkor nem is szeretsz igazán". Aztán meg szíktanak, és akkor persze a férfi a hibás, mert szerette volna ha a nő orálisan kielégíteni a férfit. Szóval mintha a helyzet úgy lenne beállítva, hogy a férfinak sehogy se lehessen igaza ebben a helyzetben.

Kérdező, nem idegesítő, elég butuska lehetsz!

2011. máj. 14. 11:52
 16/64 A kérdező kommentje:
:)
2011. máj. 14. 11:53
 17/64 anonim ***** válasza:
28%

Remélem érted hogy ezzel azt akartam érzékeltetni hogy mindent ki lehet forgatni, ahogyan te teszed!

Még téged is!

Bár úgy sem érted...

:D

2011. máj. 14. 11:53
 18/64 A kérdező kommentje:
Én értem, hogy ki lehet, de nem értem, hogy ahelyyett, hogy ész érvekkel cáfolsz valamit, miért butázol le más embereket. :)
2011. máj. 14. 11:54
 19/64 anonim ***** válasza:
38%
Jó, kérdező, kötözködni lehet, attól még a tény az tény. Azt javaslom, hogy keress egy olyan férfit, akinek nem annyira fontos ez, akkor te is boldog leszel, meg a fiú is, és akkor nem nyomod fel kétszázra a vérnyomásod ilyen témákon, mert ami nem érint téged, az nem fáj.
2011. máj. 14. 11:56
 20/64 anonim ***** válasza:
38%

Mert kiforgatod annak a válaszát, amki leírja az érveit!

És nem butáztalak, csak butusoztalak, ez ennek a finomított változata csupán!

:D

2011. máj. 14. 11:56
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!