Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért erőltetik a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőltetik a férfiak annyira az orális szexet?

Figyelt kérdés
Ha egyszer már szeretik a barátnőjüket, akkor miért jut eszükbe, hogy emiatt szakítanának vele? Vagy akkor nem is igazán szeretik őket?
2011. máj. 14. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
59%
A párkapcsolat része a szexuális élet. Ha ilyen téren nem illenek össze, az egy idő után ki fog hatni a kapcsolatuk más részére is.
2011. máj. 14. 11:09
 2/64 anonim ***** válasza:
61%

Hát mert gondolom ha a pasi kielégíti a csajt pettingel akkor gondolom elvárja hogy a csaj is adjon neki valamit. Ha meg emiatt szakit egy csávó egy csajjal mert nem nem volt orális szex köztük akkor sztema csaj hadja otta csávót :S mert ez taplóság a csajnak legyen méltósága .

bocsy ha hosszu vtam :)

2011. máj. 14. 11:09
 3/64 anonim ***** válasza:
68%
épp tegnap mesélte egyik osztálytársnőm,hogy az expasija mindig erőltette neki és ha nem akarta,akkor összeveszett vele a pasi.Hát ilyeneket kidobni rögtön szerintem!Ilyen pasikat!Az én barátom nem erőlteti,nehogymár ugy kelljen csinálnod,hogy nem akarod...Keresni kell akkor olyan pasit,aki nem erőlteti.Viszont azt tudnod kell,hogy kevés olyan van és ha szereted,akkor megcsinálod neki.Eleinte én sose akartam,de már szivesen megcsinálom,mert tudom,h örömet okozok vele.
2011. máj. 14. 11:14
 4/64 anonim ***** válasza:
64%
Ez azért van, mert a pasik a szopós k.rvákat szeretik. Kényelmesebb, mint a farkukat tanulnák meg használni. (tisztelet a kivételnek) A (még)párom volt neje egy igazi szopós k.rva volt, szó szerint, nem bántásképpen írom + tök mindegy volt neki hogy ki hányszor, milyen formában, éjjel-nappal dugta, mellette a gyerekeket hanyagolta el. Szóval a kedves, hozzászokott az igénytelen, tartás nélküli nejéhez és azt gondolta, hogy az a normális. Többször próbáltam már helyrerakni ezen a téren, aztán rájöttem fokozatosan, hogy kutyából nem lesz szalonna. Inkább menjetek szét emiatt, mint eltűrd, hogy csak használjon!!!!! Biztosan van normális pasi is (mondjuk én még nem találkoztam olyannal).
2011. máj. 14. 11:15
 5/64 anonim ***** válasza:
78%
Aki e miatt képes szakítani, azért nem kár. Az a pasi nem igazán szereti a lányt.
2011. máj. 14. 11:16
 6/64 anonim ***** válasza:
57%

Az első jól mondja, és olyan de olyan fárasztóak, lehangolóak az ilyen kérdések és az ilyen nők. Hihetetlen.

Tudod ez olyan, hogy ha valakivel nem illesz össze, szakítás a vége. Például ha a nő otthonülős, a férfi kimozdulós, akkor nem illenek össze, és egy idő után megunják és szakítanak. Pedig ez se tűnik olyan óriási dolognak! Ezt remélem érted. Nem tudom, miért gondolják a nők, hogy csak nem-szexuális okokból lehet szakítani, mert aki mégis szexuális okokból teszi, az egy állat! Ha az egyik fél igényli az orális szexet és a másik nem, akkor az ugyanúgy össze nem passzolást jelent, és teljesen logikus, hogy szakítás lesz belőle. Nem kéne azt gondolni, hogy a férfiaknak a nők minden félelméhez igazodni kéne, csak mert nők.

2011. máj. 14. 11:18
 7/64 anonim ***** válasza:
41%

"Aki e miatt képes szakítani, azért nem kár. Az a pasi nem igazán szereti a lányt."

Ne haragudj, az ilyen vélemények nevetségesek. Tehát azért, mert a férfi igényli, és neki így nem jó, már nem is szeretheti a nőt. Fogja be a száját, és rendes kisfiú módjára törődjön bele, hogy márpedig sose lesz orális szex, mert a lány nem akarja, és annak kell lenni, amit a lány akar.

Tényleg ekkora sötétség van a fejetekben??

2011. máj. 14. 11:20
 8/64 anonim ***** válasza:
36%
Ja és fogaok itt kábé minden hozzászóló nő. És azt kívánom titeket sose nyaljanak ki! Mert a férfinak legyen tartása! Ne hagyja, hogy nyalógépként használják!
2011. máj. 14. 11:22
 9/64 anonim ***** válasza:
74%

A csajok is erőltetik az orális szexet.

Akkor jó ha kölcsönös.

2011. máj. 14. 11:26
 10/64 A kérdező kommentje:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:20

Ne haragudj, az ilyen vélemények nevetségesek. Tehát azért, mert a nő nem élvezi, és neki így nem jó, már nem is szeretheti a férfit. Fogja be a száját, és rendes kislány módjára törődjön bele, hogy márpedig kötelező csinálnia az orális szexet, mert a fiú akarja, és annak kell lenni, amit a fiú akar.

Tényleg ekkora sötétség van a fejedben??

:D :D :D

2011. máj. 14. 11:29
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!