Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőltetik a férfiak annyira az orális szexet?
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:56
Én nem mondtam, hogy itt rólam van szó. Mi több, azt sem mondtam, hogy nő vagyok. :D
Mellesleg, szerinted hogy lehet tudni valakiről ránézésre, hogy milyen szexuális igényei vannak?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:56
Nem kiforgatom, hanem megfordítom a nemeket benne. :)
"Én nem mondtam, hogy itt rólam van szó. Mi több, azt sem mondtam, hogy nő vagyok. :D
Mellesleg, szerinted hogy lehet tudni valakiről ránézésre, hogy milyen szexuális igényei vannak?"
Jaj, de ugye nem az a szerencsétlen csávó vagy, aki pár hete kiírt egy ugyanilyen kérdést (vagy 100 hozzászólás érkezett, úgyhogy ebből a szempontból elégedett lehet), először nőnek adta ki magát, aztán meg odaírta, hogy igazából nem is nő, és folyamatosan ontotta magából a hülyeséget, és bármit írt neki az ember, flegmán írt rá valami cáfolatot?
Sehogyan nem lehet látni valakiről a szexuális igényeket, ez idővel kiderül. Megismered, ennyi. Van olyan, hogy nem rögtön derülnek ki a gázosabb dolgok. Jó, vannak, akiken tényleg látni, hogy a f@szt is szalvétával fogják, meg olyanok, akikről ránézésre megmondod, hogy a dugáson kívül nem sok mindent csinálnak az életben, de általában ránézésre nem látod.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:04
Na és mi van olyankor, ha már az ember szeret valakit?
A válasz megírásának időpontja: ma 12:11
Ez csak attól függ ugye, hogy mi az, ami nem ok. Mindegy, úgysem fogom ezt megérteni szerintem. :)
No várj. Az orális szex miért jelentené automatikusan azt, hogy KIELÉGÍTI a nő a pasit? Be lehet azt fejezni kézzel is.
Komolyan kérdezem még egyszer: te vagy az vagy nem te vagy az?
A válasz megírásának időpontja: ma 12:17
Kielégíti a pasinak a vágyát. Az orális szexre vonatkozó vágyát.
Leginkább arra gondolok itt most, hogy a hangsúly magaán a cselekvésen van, nem pedig az egymással való kapcsolatukon.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!