Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik kipróbálnátok egy másik lánnyal?
Lehet akár csók is vagy akármi, ami érdekel beneteket.?
Vagy esetleg probáltátok is már?
En egyszer smaroltam egy baratnommel. De nem volt furcsa,mert mindig is nagyon fius volt,ugyanakkor szep arca,szeme,szaja volt. De a karja izmos es a hasa kockas. Es nem tudom,hogy,de a vegen egy agyban kotottunk ki egymason,o fogdosott es csokoloztunk. Tobb nem tortent,mert megzavartak,de akkor meg sem fordult a fejemben,h folytassuk. Viszont ami volt,valami k.baszottjo volt!!! Es szivesen csokoloznek ujra vele,es ha ugy ereznek mas lany irant,mint iranta,akkor azzal is. Koleszban eleg rendesen megy a leszbizes,persze poenbol:D de attol meg neha jol esik fogdosni egy olyan mellet,ami pl nekem sose lesz...xd
Viszont szexbe nem mennek bele,nem birnam ki farok nelkul.
Szerintem attól, hogy valaki kipróbálja, még nem feltétlen leszbikus, sőt! Igaz én eddig sosem próbáltam ki, de sose lehet tudni, a kíváncsiság nagy úr. Ettől függetlenül csak férfi mellett tudom elképzelni az életem! :) Mellesleg a nők egyébként is hajlamosak egymásról fantáziálni, szerintem ez nyílt titok. Mindenki tudja, közbe meg az ilyen kérdésekre úgy reagál, hogy "fúúúj". Szerintem ez kissé gyerekes! :D
21/L
igen nagyon kiváncsi vagyok rá
19/L
még nem csókolóztam lánnyal de megpróbálnám,és még tovább is mennénk :$ hiszen meg lett mondva, 1szer élünk:ppp
20N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!