Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajszik kipróbálnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik kipróbálnátok egy másik lánnyal?

Figyelt kérdés

Lehet akár csók is vagy akármi, ami érdekel beneteket.?

Vagy esetleg probáltátok is már?

2011. máj. 6. 15:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/114 anonim ***** válasza:
91%
Már csókolóztam lánnyal nem is egyszer. Kipróbálnák többet is! 20L
2013. febr. 17. 17:53
 52/114 anonim válasza:
100%
Én egyszer csókolóztam egy lánnyal elég sokat ittam aztán bele mentem.... de nekem nem tetszett nem éreztem semmi izgalmat és idegesített a tudat h az egy lány... szóval kipróbáltam de többször nem fogom....21/L
2013. febr. 27. 22:42
 53/114 anonim ***** válasza:
98%
engem izgatnak a lányok szívesen kipróbálnám 20L
2013. febr. 27. 22:43
 54/114 anonim ***** válasza:
91%
Igen, izgat, csókolóztam lánnyal, de rég volt, s többit is kipróbálnám szívesen, remélem össze jön.
2013. febr. 27. 23:14
 55/114 anonim ***** válasza:
98%

Igen!

A hármast már majdnem kipróbáltam. Le volt dumálva az idő, vártam őket otthon, és 15 perccel a napokkal előre megbeszélt talit lemondták... Neetről volt a pár, nyilván csak szóraztak:-)

34/L

2013. febr. 27. 23:25
 56/114 anonim ***** válasza:
98%

Én kipróbálnám. Még csak csókról álmodoztam, mellesleg szerettem azt a lányt, de a többit nem tudom, menne-e. Simogatás volt egy kicsi, az eszméletlen volt.

L (nem tudom, bi vagyok-e, mert eddig heteronak éreztem magam, és a pasikért vagyok oda, az az egy lány a kivétel, aki erősíti a szabályt)

2013. márc. 10. 19:30
 57/114 anonim ***** válasza:
72%
aki már próbálta lánnyal ne mondja magát heteronak légy szíves... Hetero embernek meg se fordul a fejében ilyesmi. se józanon se részegen...
2013. márc. 13. 11:24
 58/114 anonim ***** válasza:
26%

"aki már próbálta lánnyal ne mondja magát heteronak légy szíves... Hetero embernek meg se fordul a fejében ilyesmi. se józanon se részegen..."

Nem tudom, rám gondolsz-e. 56-os vagyok, és nem próbáltam még lánnyal. Nem is érzek vonzódást irántuk, és ha ki kellene/akarnám próbálni, akkor csak azzal az eggyel tenném meg, akibe beleszerettem. Hogy még jobban kifejezzem magam, meg se fordulna a fejemben, hogy egy lánnyal legyek, az, hogy egybe beleszerettem, a sors műve, nem tudom, ő különleges számomra, és az érzéseknek nem lehet parancsolni. (De mivel nem viszonozza az érzéseim, talán arra a csókra egy lánnyal sose kerül sor.) De legyen bármilyen szép egy lány, és aranyos, nem tudnám megcsókolni. Fiú ellenben jöhetne, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, és megvan a tűz.

2013. márc. 16. 10:31
 59/114 anonim ***** válasza:
98%
Előző: bocs, de ha beleszerettél egy lányba, akkor éppen te vagy, akire nagyon is igaz az állítás a biszexualitást illetően. Ezt most abszolút nem sértően, vagy bírálóan mondom, pusztán nekem ez a véleményem - minden mögöttes tartalom nélkül.
2013. ápr. 17. 08:27
 60/114 anonim ***** válasza:
97%
Soha semmiképp!
2013. ápr. 17. 08:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!