Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik kipróbálnátok egy másik lánnyal?
Lehet akár csók is vagy akármi, ami érdekel beneteket.?
Vagy esetleg probáltátok is már?
Igen!
A hármast már majdnem kipróbáltam. Le volt dumálva az idő, vártam őket otthon, és 15 perccel a napokkal előre megbeszélt talit lemondták... Neetről volt a pár, nyilván csak szóraztak:-)
34/L
Én kipróbálnám. Még csak csókról álmodoztam, mellesleg szerettem azt a lányt, de a többit nem tudom, menne-e. Simogatás volt egy kicsi, az eszméletlen volt.
L (nem tudom, bi vagyok-e, mert eddig heteronak éreztem magam, és a pasikért vagyok oda, az az egy lány a kivétel, aki erősíti a szabályt)
"aki már próbálta lánnyal ne mondja magát heteronak légy szíves... Hetero embernek meg se fordul a fejében ilyesmi. se józanon se részegen..."
Nem tudom, rám gondolsz-e. 56-os vagyok, és nem próbáltam még lánnyal. Nem is érzek vonzódást irántuk, és ha ki kellene/akarnám próbálni, akkor csak azzal az eggyel tenném meg, akibe beleszerettem. Hogy még jobban kifejezzem magam, meg se fordulna a fejemben, hogy egy lánnyal legyek, az, hogy egybe beleszerettem, a sors műve, nem tudom, ő különleges számomra, és az érzéseknek nem lehet parancsolni. (De mivel nem viszonozza az érzéseim, talán arra a csókra egy lánnyal sose kerül sor.) De legyen bármilyen szép egy lány, és aranyos, nem tudnám megcsókolni. Fiú ellenben jöhetne, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, és megvan a tűz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!