Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik kipróbálnátok egy másik lánnyal?
Figyelt kérdés
Lehet akár csók is vagy akármi, ami érdekel beneteket.?
Vagy esetleg probáltátok is már?
2011. máj. 6. 15:56
71/114 anonim válasza:
B.u.z.u.l.á.s. ez bárhogy is nézzük.
72/114 anonim válasza:
nagyon szívesen, de egy kis ital kéne hozzá :$ utána minden jöhetne :$
73/114 anonim válasza:
Nagyon szivesen kipróbálnám. Épp partnert keresek hozzá :)
74/114 anonim válasza:
Én igen!
Ma nem győztem nézni a sminkes csajt, olyan feszülten, mereven ültem a székben, mint egy szobor, néztem milyen szép a haja, milyen szépek a szemei, az járt a fejemben, hogy valamikor pl. tartós szempillafestésre vissza kell mennem, hogy láthassam mégegyszer.
Biszek vagyok amúgy, 19/L
77/114 anonim válasza:
Csak csók volt. Nagyon kipróbálnám a többit is..
21/L
79/114 anonim válasza:
Teljesen hetero vagyok, de egyszer valahogy (teljesen józanul) mégis sikerült egy agyban kikotnom egy baratnommel. NagyOn fura de meg élveztem is( de végig egy fiút képzeltem a helyére, mert tok sötét volt)
80/114 anonim válasza:
Egyetlen egy Nővel próbálnàm ki a csókolózást de ez valószínűleg nem fog bekövetkezni. Rossz Nőhöz kezdtem el vonzódni:/ És valószínűleg ő az első és az utolsó.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!