Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik kipróbálnátok egy másik lánnyal?
Figyelt kérdés
Lehet akár csók is vagy akármi, ami érdekel beneteket.?
Vagy esetleg probáltátok is már?
2011. máj. 6. 15:56
32/114 anonim válasza:
én már próbáltam csajjal 3al is..érdekelt h milyen a saját nemmel csókolózni...és többet is kipróbálnék, puszta kíváncsiságból, én már tudom ha engem nyalnak de azt nem h ha én nyalhatok...3asban is volt már részem és nagyon jó volt. én élveztem, de ez nem mindenkinek jön be...
33/114 Lia99 válasza:
A 18.adik szülinapomon elég jol bebasztam.Na és akkor a legjobb barátnőmmel eléggé kirudógtunk a hámbool.Bár akkor is volt barátom emiatt szakitottunk is, de nem birtunk megint együtt vgayunk:)
34/114 tissu válasza:
Én a szüzességem is egy lánnyal vesztettem el...előtte is voltam már fiúval (a szexig vele nem jutottam) és most is fiúval járok...de szerintem lánnyal sokkal különlegesebb és jobb volt a szex meg úgy minden más is
35/114 anonim válasza:
Probaltam es elveztem,erdekesebb mint egy pasival :)
36/114 anonim válasza:
csodálatos érzés lánnyal lenni. nekem 6 hónapig tartott a lánnyal.. persze kidobott egy pasi miatt de eszméletlen élményeket szereztünk együtt. Soha nem felejtem el. És ö sem.. folyton visszavágyik mert senki nem tudja megadni neki azt amit én a 6 hónap alatt. Karácsonykor szállodába vittem, kapcsolatunk csúcsa volt!:) Ajánlom mindenkinek. ÉS EZ SOHA SEM SZÉGYEN!!
39/114 anonim válasza:
1-5- ig terjedő skálán, ahol az 5 a teljesen hetero, én 5-ös vagyok. Szóval nem. Nem próbálnám ki egy másik lánnyal. Booooa.
40/114 DreamGirl666 válasza:
Csókolóytam már lánnyal de a többit is kipróbálnám,mert syerintem egy lánnyal sokkal érzékibb mint fiúval. De van barátom egy jó ideje :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!