Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik kipróbálnátok egy másik lánnyal?
Figyelt kérdés
Lehet akár csók is vagy akármi, ami érdekel beneteket.?
Vagy esetleg probáltátok is már?
2011. máj. 6. 15:56
61/114 ivilicious válasza:
óhogy. és már volt is részem benne elég sokszor.
62/114 anonim válasza:
Én is fantáziálgatok róla, hogy milyen lehet egy másik nővel.
Régen eszembe se jutott volna, még a hideg is kirázott, ha ilyet hallottam, de mostmár úgy vagyok vele, hogy egyszer kipróbálnám milyen egy lánnyal.
65/114 anonim válasza:
én meg egy csaj melleit fogdostam meg nyalogattam egy strandon és levideóztak pedig hetero vok csak kiváncsi voltam nagyon ciki ez számomra 23L
66/114 anonim válasza:
Nem erdekel. Sraccal akarom csak.
28L
67/114 anonim válasza:
nem! fúj..undorító...hova fajul ez a világ ._.
68/114 anonim válasza:
Szerintem ha adódna lehetőség, akkor se próbálnám ki. Régen volt 2 barátnőm, akik egymás melleit fogdosták, hogy eldöntsék, melyiké a nagyobb. Aztán részegen smároltak... Én ezeket nem tudnám megcsinálni. Akihez nem vonzódom, nem tudok csókolózni sem, nem engedném, hogy hozzámérjen ilyen területeken. Meg amúgy is... itt van a Barátom, vele nagyon jó. :) 18/L
69/114 anonim válasza:
Igen mert a hetero szexualitás nem egézsséges
70/114 anonim válasza:
Már próbáltam. Életem legjobb élménye volt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!