Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akar a párom folyton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a párom folyton nyalni? A ti párotok milyen sűrűn csinálja?

Figyelt kérdés

Szex közben ritkán megyek el, ha én vagyok felül, akkor 10ből 6szor, lelkiállapottól függően. Régebben egyáltalán nem tudtam elmenni. Akkor jött az, hogy akkor majd ő nyal. Úgy mindig volt orgazmusom. Jó is volt! De mióta rájöttem, hogy csináljam, hogy szex közben legyen orgazmusom, azóta inkább arra az érzésre vágyom, és nem pedig a nyalásra. Amikor találkozunk és együtt alszunk, rögtön az az első, hogy akkor majd ő nyalni fog. Mert ő annyira imádja a nunimat. Már szinte a kedvemet is elveszi tőle, mert kötelezőnek érzem. Ha nem mondaná ennyiszer, talán jobban vágynék rá.

23/L

2011. máj. 2. 17:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi, hogy nem le-fel mozgok, hanem inkább előre-hátra.
2011. máj. 2. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Jol hangzik kiprobállom.Már tobbszor ugy volt hogy majdnem de nálam is ugy van ha megmozdul rossz pillanatban már nemjon ossze.Koszike
2011. máj. 2. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!