Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a volt párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a volt párotok folyton keres?

Figyelt kérdés
elöször is nö az illető. 4évig voltunk együtt és kb 9 hónapja szakítottunk nem volt már az igazi és ő talált mást, én is találtam mást de vagy emailben keres vagy smsbe vagy hívogat. értésére adtam már nem egyszer hogy hagyuk egymást de csak pár napra fogja fel. Azt mondja nem szeret de amikor beszélünk folyton a kapcsolatunkra lyukad ki.
2011. szept. 6. 09:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem normális, mint ahogyan az én esetem sem. Jártam egy hónapot egy fiúval, majd ő szakitott és utána másfél évig mégsem hagyott békén. Sms-ek, e-mailek, buliban rángatta a karomat, hogy beszélnünk kell, ha látott valaki barátja engem szórakozóhelyen, máris jött az sms, hogy "bezzeg rá nicsen időm, de bulizni arra igen". Idővel kicsit alábbhagyott a zaklatással, de még mostanában is, három év elteltével, irogat közben, pedig tudja nagyon jól, hogy kapcsolatban élek.

Félelmetes, hogy valaki ennyire nem tud mit kezdeni magával..

2011. szept. 6. 10:05
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
de hülye vagy... mi az, hogy nem tud magával mit kezdeni? mi van, ha szeret még??? vagy az ilyen hihetetlen... miért vagytok ilyen korlátoltak, istenem...
2011. szept. 6. 10:24
 3/15 A kérdező kommentje:
Kedves második ha annyira szeret miért keresett mást? vagy most jött rá hogy mégse jó az a kapcsolata? hát sajnálom ha vége akkor vége. én nem keresem pedig rohadtul éreztem magam mikor szakitottunk én is szerettem de vége elmult, ennyi. ezt ö is el fogadhatná
2011. szept. 6. 10:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az egészséges szeretetnek része az elengedni tudás.
2011. szept. 6. 10:31
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
van olyan, hogy hibázik az ember... attól még később letisztulhatnak a dolgok.
2011. szept. 6. 10:32
 6/15 anonim ***** válasza:
44%
Nem normális, hogy folyton keres, mert az azt jelenti, hogy eltűntél.
2011. szept. 6. 10:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 10:24-nek.

Ha valaki szeret valakit akkor nem szakít vele.

Kérdező!

Szerintem, ha normálisan szakítanak a párok, akkor az nem gond, ha esetleg néha-néha beszélgetnek. De a folyamatos hívogatások, e-mail-ek, stb. engem is kiakasztanának.

19L

2011. szept. 6. 10:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Négy év nem múlik el nyomtalanul és oké, ha néha beszélgettek vagy valami, de amit a te volt párod csinál, az már orvosi eset. Válts telefonszámot!
2011. szept. 6. 10:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Persze ha csak néha beszélnénk az nem volna baj de ez napi szinten megy majdnem.
2011. szept. 6. 10:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

10:05- ös vagyok. Kedves alattam szóló, kicsit használhatnád az agyadat, mielőtt lehűlyézel. Ha több, mint négy év elteltével is zsarolnak érzelmileg (öngyilkossággal is fenyegetőzik pl.) és nyomoznak utánad, akkor nem lehet erre mást mit mondani, csak azt hogy félelmetes, hogy ennyire nem tud mit kezdeni magával.

Ismétlem, ő szakitott és azzal az indokkal, hogy másba szerelmes. Eltelt két nap és hivott, hogy kitalálta az egészet csakhogy tesztelje hogyan reagálok egy ilyen bejelentésére. Hát nem szánalmas az ilyen? Akkor kezdődtek a könyörgések, zaklatások, lassan négy éve folyik már, kicsit ritkábban, de még tart. Akkora egy vesztes, hogy a saját unokatestvérét is meg akarta fektetni, mert épp volt lány a láthatáron. Az ilyennek pszichológusra van szüksége, hogy helyrebillenjen az önbizalma, azután jöhet az új barátnő.

2011. szept. 6. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!