Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a volt párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a volt párotok folyton keres?

Figyelt kérdés
elöször is nö az illető. 4évig voltunk együtt és kb 9 hónapja szakítottunk nem volt már az igazi és ő talált mást, én is találtam mást de vagy emailben keres vagy smsbe vagy hívogat. értésére adtam már nem egyszer hogy hagyuk egymást de csak pár napra fogja fel. Azt mondja nem szeret de amikor beszélünk folyton a kapcsolatunkra lyukad ki.
2011. szept. 6. 09:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Helyesbitek, épp nem volt más lány a lathatáron, ezért a saját unokatestvérét is meg akarta fektetni.
2011. szept. 6. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
De fura ez a helyzet. Én is párommal 9 hónapja vagyunk együtt és a volt barátnőjével majdnem 4 évig jártak. Az ő volt barátnője is írt e-maileket a kapcsolatunk elején, de ő nem válaszolt rá. Pedig a volt barátnőjének is volt akkor új kapcsolata és most együtt van vele. Felköszöntötte szülinapra és valamelyik levelében nosztalgiázott. Nem kell válaszolni ha zavar. Engem zavarna és nagyon rosszul esne, ha a párom levelezgetne és ő is idézgetné fel a régi szép emlékeket. De nem így van, szerencsére. Nagyon szeretjük egymást.
2011. szept. 6. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdezö,

nálunk is az a helyzet, h kibékültünk(1évig voltunk együtt és jegyese voltam) és ö egy szó nélkül lelépett külföldre. most 2 hónap után jelentkezett, de már 1 hónapja van neki bnöje akit neten ismert meg és kb 2-3x találkoztak ( több km-re lakik ). és mondta, h mindent sajnál, és h ö tehet minderöl ... meg elkezdtük azt beszélni, h mit rontottunk el.

érdekes dolgok...

2011. szept. 6. 18:34
 14/15 A kérdező kommentje:

utolso azért az kicsit más helyzet 2 honap alatt 2x 3x taliztak az inkább csak amolyan potlék volt. Persze a te esetedbe jó hogy össze jöttetek ujra. de nálunk ö kezdet el randizgatni mással nem én és ö döntött ugy hogy megy hát mivel vissza nem lehet tartani senkit mennyen. Össze költözött azzal a sráccal csak épp boldogok nem voltak de én ezek után nem várom vissza.

Emailekre meg csak annyit hogy mindegy hogy válaszolok e vagy nem akkor is ir. Az a vicces amikor azt irja hogy ne irkáljak már neki :D

2011. szept. 7. 10:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"utolsó" vagyok :)

nem jöttünk össze, mert csak azért irt nekem, mert bocsánatot akart kérni , h "megcsalt". ÉS mikor rákérdeztem, h akkor most mi is van .. azt mondta, h mit csináljon a csajjal dobja el?! meg h nagyon megkedvelték egymást.... na akk egy kis könyörgés után önként kiszáltam az egészböl, de még megköszöntem , h utoljára megforgatta bennem a kést.. és még irtam azt is neki, h nehogy a két szék közé a földre üljön...

szal... sosem lehet tudni ...

2011. szept. 9. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!