Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna, ha a párotok folyton a súlyotokkal piszkálna, és ezt elvileg csak viccből tenné?
Figyelt kérdés
Engem borzasztóan zavar,és már többször is mondtam neki.A válasz,hogy csak viccel.Hozzátenném,hogy egyáltalán nem vagyok kövér,csak nőből vagyok.2011. szept. 16. 23:37
1/5 anonim válasza:
Egyszer kétszer szólnék szépen, ha nem fejezi be megkapja a magáét. Nem csak a nőknek vannak érzékeny pontjai. Hátha akkor veszi a lapot.
2/5 anonim válasza:
Ne is vicceljen olyasmivel, amire érzékeny vagyok.
3/5 anonim válasza:
Visszaviccelnék az övével. :) Egyébként nem szokott. Örül, hogy úgy nézek ki, ahogy.
4/5 anonim válasza:
Elküldeném a pi.ba. Senkinek nem kötelező velem lenni, de ha már velem van akkor az a minimum, hogy nem teszi tönkre az önbizalmam és nem veszi el a kedvem attól, hogy mozogjak valamit.
20/l
5/5 anonim válasza:
Nekem szokott vele viccelni, de néha téynleg túlzásokba esik, és akkor összeveszünk és leesik neki.. De amúgy csinosnak tart. :D Ja, és amúgy engem is zavar. Monjduk ha csak 1-2X akkor nem, akkor ráhagyom, hogy unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!