Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavarna, ha a párotok folyton a súlyotokkal piszkálna, és ezt elvileg csak viccből tenné?

Figyelt kérdés
Engem borzasztóan zavar,és már többször is mondtam neki.A válasz,hogy csak viccel.Hozzátenném,hogy egyáltalán nem vagyok kövér,csak nőből vagyok.
2011. szept. 16. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kétszer szólnék szépen, ha nem fejezi be megkapja a magáét. Nem csak a nőknek vannak érzékeny pontjai. Hátha akkor veszi a lapot.
2011. szept. 16. 23:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne is vicceljen olyasmivel, amire érzékeny vagyok.
2011. szept. 16. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Visszaviccelnék az övével. :) Egyébként nem szokott. Örül, hogy úgy nézek ki, ahogy.
2011. szept. 16. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Elküldeném a pi.ba. Senkinek nem kötelező velem lenni, de ha már velem van akkor az a minimum, hogy nem teszi tönkre az önbizalmam és nem veszi el a kedvem attól, hogy mozogjak valamit.

20/l

2011. szept. 16. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem szokott vele viccelni, de néha téynleg túlzásokba esik, és akkor összeveszünk és leesik neki.. De amúgy csinosnak tart. :D Ja, és amúgy engem is zavar. Monjduk ha csak 1-2X akkor nem, akkor ráhagyom, hogy unatkozik.
2011. szept. 17. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!