Hány kilót szeretnétek leadni? Mióta küzdötök a súlyotokkal? Mit próbáltatok már ki? Mi a tapasztalatotok és miért éreznétek magatok jobban ha leadnátok azt az x kilót?
5 kilót szeretnék leadni.Nekem 1-2 éve még nem volt semmiféle gondom,mert ehettem akármennyit, lehettem akármennyire lusta,de nem híztam.Aztán elkezdtek feljönni a kilók-pontosan 9:(
Fogyókúrák: igazából mozgás nélkül egyik sem hozott szép eredményt.Az Atkinstől kiborultam, Norbis túl körülményes volt (órát lesni,stb), italporokkal sem bírtam ki sokáig.
Ami bevált : életmód váltás- minimum heti 3 óra mozgás,sok séta,sok folyadék, lisztes/cukros/olajos ételek száműzése, este 6 után semmi kajálás, rendszeres étkezés kis adagokban.Tavaly sikerült lefogynom ezzel a módszerrel lassan az álomsúlyig, de sajnos egy sérülés miatt nem tudtam edzeni és visszajött pár kiló.Most megint megpróbálom:)
Én pl magamnak szeretnék tetszeni és egészséges maradni.Persze zavarnak a bántó megjegyzések("nagy a hasad";"régebben nem ilyen voltál",stb), de nem ezek miatt csinálom.
Szerintem a fogyás elhatározás kérdése, de semmi drasztikus fogyókúrát nem ajánlanék.Inkább lassan ,de szenvedés mentesen- így te sem fogsz kiborulni az éhezés miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!