Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalatotok van?...

Milyen tapasztalatotok van? Próbáltátok már?

Figyelt kérdés
ki akarom probálni az LSG-t és most van is rá lehetőség de nem tudom h kiprobáljam e mert már annyi baromságot irtak pl. h levágták a kezüket a hatása alatt . szval akinek van tapasztalata irja le :)
2010. márc. 3. 00:00
 1/3 A kérdező kommentje:
bocs elirtam lsd :DD
2010. márc. 3. 00:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szépen kérlek ne próbáld ki!Sem ezt, sem semmilyet. Miért akarsz emberi roncs lenni, egészségesen fiatalon. Rettentő pusztító munkát végez a kábszer.Láttam már mit müvel. Olyan szakmában dolgozom, hogy sajnos több esettel voltam szemtől szembe. Először mind azt mondta, csak kíváncsiságból kipróbálta, és azután nem tudtak lemondani róla. Azt hitték csak egy, és jött a többi és még annál is több. Volt aki belepusztult, másik örökre hülye maradt tőle, a harmadiknak iszonyú erővel, családi segítséggel sikerült megmenülni, de közben kaparta a falat, felvagdosta nem egyszer az ereit, tépte a haját! Na ez kell neked te szerencsétlen.
2010. márc. 3. 00:18
 3/3 anonim válasza:
Hallucinogén anyag!befolyásolja a hangulatod pozitív vagy negatív irányba.helyzet meg ítélési zavar!stb neten fent van(google:drogok hatásai)
2010. márc. 3. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!