Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a párom folyton nyalni? A ti párotok milyen sűrűn csinálja?
Szex közben ritkán megyek el, ha én vagyok felül, akkor 10ből 6szor, lelkiállapottól függően. Régebben egyáltalán nem tudtam elmenni. Akkor jött az, hogy akkor majd ő nyal. Úgy mindig volt orgazmusom. Jó is volt! De mióta rájöttem, hogy csináljam, hogy szex közben legyen orgazmusom, azóta inkább arra az érzésre vágyom, és nem pedig a nyalásra. Amikor találkozunk és együtt alszunk, rögtön az az első, hogy akkor majd ő nyalni fog. Mert ő annyira imádja a nunimat. Már szinte a kedvemet is elveszi tőle, mert kötelezőnek érzem. Ha nem mondaná ennyiszer, talán jobban vágynék rá.
23/L
fúúúú, b.sszus, hát én nyugodtan hagynám...
én azt javaslom neked h ezt mindenféleképpen beszéljétek meg, ez jó is lesz, amit ide leírtál. szerintem meg fogja érteni. :)
Hát az én pasim max. parancsra. És amúgy se nagyon jó benne, szóval nálunk ez így nem nagyon játszik... bár engem nem érdekel különösebben az orál.
Örülj, hogy jó benne a pasid!
20L
Tényleg szeretem, amikor csinálja, csak MINDIG akarja! Néha soknak érzem, mert mindig addig nyal, ameddig el nem megyek. Előfordul hogy 10 percig is. És engem meg közben annyira idegesít, hogy sajnálom szegényt, hogy elfárad a szája, fáj a nyelve, meg hogy vajon nem unja e, hogy még mindig nyal. Tudom, hülye vagyok, neki biztos nem járnak ezek az eszében.
Azt meg hogy ne mondja mindig, már mondtam neki, de ennek ellnére is hangoztatja.
A kapcsolatunk elején én még elég tapasztalatlan voltam, ezért ő irányított. Mostmár én is szeretnék kezdeményezni, de egyszerűen nincs rá alkalmam, mert ahogy belépünk a szobába, vagy este bebújunk az ágyba, egyből rám mászik. Nagy ritkán tudok kezdeményezni, akkor sokkal jobb a szex.
csak jót akar neked
egyébként annyira tipikus, mindegy mit csinál, minden baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!