Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koleszokban meg a börtönökben kényszeres ez a "felállás" hogy fiú-fiú? Hogy bírják ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 15:49
1/16 anonim válasza:
Koleszokról még ilyet nem hallottam.
2/16 anonim válasza:
Hívhatsz be barátnőt, k*rvát egy dugásra úgy tudom.
3/16 anonim válasza:
Börtönbe nem mehet senkihez se nő testikapcsolat miatt, legalábbis én a 3évem alatt nem találkoztam zárkában lévő barátnővel
Ki mondta ezt neked hogy fiúval kell lenned? Ha rád mászik valaki összevered, aki hagyja magát arra persze hogy rámozdulnak legyen helyén az eszed/tek
24/F
5/16 anonim válasza:
Miért voltál börtönben légysszi mond meg úgy érdekel!
6/16 A kérdező kommentje:
utolsó
lány vagyok, és nem voltam börtönben, se koleszban :)
2011. máj. 1. 15:56
7/16 anonim válasza:
Koleszokban nem hogy nem kényszerű, de nem is jellemző /csak a melegek csinálják/.
8/16 anonim válasza:
Koleszokban? Általában a koleszok koedukáltak. Ha nem, az akkor sem olyan, mint a börtön, az ember bármikor találkozhat ellenekező neműekkel.
9/16 anonim válasza:
Azért ahhoz kell hajlam, hogy valaki megcsinálja.
10/16 anonim válasza:
Figyelj 6. éve koleszos vagyok és még nem hallatom róla hogy ez történt volna a koleszomban. Az első koleszom 400 fős volt abból 300 fiú, szigorúan elzárva. A mostani koleszom meg 700 fős de ez már vegyes, szóval szerintem max a börtönökben van az amit írtál vagy a bziknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!