Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szegedi egyetemista koleszokba...

Szegedi egyetemista koleszokban hogyan oldjátok meg a ruhamosást?

Figyelt kérdés

Lenne még pár kérdédsem, lehet hülyének néztek, de a részletekben rejlik az ördög ugyebár, és sosem voltam koleszos...

- hétvégére kötelező hazamenni?

- a mosást hogy oldod meg, ha 2-3 hétig nem mész haza?

- a kaját amit veszel hol tárolod? ha van a szobában közös hűtő, akkor gyakoriak a lopkodások?

- sokan mondogatják, hogy nem lehet tanulni? ez tényleg ennyire nehéz?

- van portás, vagy bárki ki-be járkálhat? ha nem, akkor a vendégeknek kell fizetni?

tudom, h ezek alapvetően koleszfüggők, de egy általános képet adhattok a kolikról:D

szeged ttik, bioszos leszek majd, nagyonnnnnagyon valószínűséggel, és jelenleg pesten lakom, tehát a kolesz tuti, albi majd később...:D

köszönöm a válaszokat 18/L

2011. ápr. 13. 19:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Habár én nem szegedi vagyok, de pár kérdésedre tudok válaszolni.

Egyetemi koleszba akkor mész ki és be, amikor akarsz, tehát bent lehet maradni hétvégére. Portás mindenhol van, a vendégek általában egy bizonyos ideig este 11-12 óráig maradhatnak a koliban ELVILEG, gyakorlatilag volt, hogy bent aludtak.

A mosást úgy oldom meg, hogy van egy böszme nagy táskám, meg egy anyukám :-). Cuccot cipelem oda vissza.

A tanulás az meg olyan, hogy a szobatárssaktól függ, ha normális a szobatársad, akkor lehet, de van tanuló, meg könyvtár is mindenhol.

A kaját a szoba hűtőjében tárolom(meg a szomszéd szoba hűtőjében, de ott csak bort, mert nekik nagyobb a hűtőjük, igaz az ott tárolt cuccok megmaradásáért garanciát nem vállalnak :-D) . Ellopni pedig nem lehet. Max megenni. Egy szobában maximum négyen szoktak lakni, mi csak ketten vagyunk, így elég vicces lenne lopásról beszélni. Olyan mondjuk szokott lenni, hogy nem tudjuk, hogy XY sör éppen kié.

2011. ápr. 13. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!