Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért veszett ki a mai fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszett ki a mai fiatal lányokból ennyire ez a dolog?

Figyelt kérdés

Szinte bárhová megyek, odajönnek a fiatal, tizenéves lányok, és nyomulnak.

Megkérdezem mit akarnak. Azt mondják, pasit.

Megkérdezem, hogy miért engem. Azt mondják, mert jó pasi vagyok.

Megkérdezem, hogy mikor szakítottak ez előzővel. Azt mondják, a múlt héten. Vagy éppen csak lefeküdtek valakivel a diszkóban.

És ha ezek után elutasítom őket, akkor én vagyok a rossz, mert nem akarok nekik a 10. lenni a sorban.

Mikor tanulják meg ezek a lányok végre, hogy a férfiak sossem fogják megbecsülni a szabad prédát, és csak ki fogják őket használni? És így a lányok meg csak elértéktelenednek.

Hölgyeim, ideje lenne ráeszmélni: a kezdeményezés a XXI. században is a férfiak dolga.

2011. ápr. 23. 10:59
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

Kiveszett a mai lányokból az udvarlásra való igény. Én viszont azt látom, hogy a fiúkban még benne van, és szeretnek udvarolni. Persze mindenkihez máshogy állnak hozzá, ha olyan lány tetszik, aki mindent bevállal akkor nem kell érte sokat tenni, ágyba viszed és meg is van, ha a lány érzékeny és visszahúzódó akkor elkezdenek udvarolni...

A nok elfelejtenek nok lenni. Lányok, merjetek mások lenni, akkor sokkal jobban értékelnek, nemcsak az udvarláskor, de ha már egyutt vagytok, akkor is. Ami még nagyon fontos, a tiszteletet soha ne hagyjátok elveszni, mert azt nem lehet visszaszerezni, anélkul meg nem mukodik jól a kapcsolat.

Én sokáig egyedul voltam, most van párom, o úgy viselkedik velem, mint egy hercegnovel és azt hiszi ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna, én meg meghagyom ebben a hitében.

2011. ápr. 23. 14:06
 52/58 anonim ***** válasza:

Irígylem a problémádat......

18/F

2011. ápr. 23. 15:24
 53/58 anonim ***** válasza:

Egyszer és mindenkorra be kéne fejezni ezt a külső-belső mizériát. Igenis fontos legalább az arc szintjén. Nem a lelkével fogok csókolózni, s ha taszít a fizikai valója akkor ott nem lesz semmi. Hála a biodiverzitásnak mindenkinek más a vonzó arc.

Úgyhogy szakadjunk már el ettől a nem fontos a külső tereléstől. Inkább mondjuk nem csak az a fontos.

34 ffi

2011. ápr. 23. 16:08
 54/58 anonim ***** válasza:

Nekem szimpatikus vagy kérdező, tetszik a hozzáállásod és nőként sajnos igazat kell adnom neked,de csak részben. Az én tapasztalatom is azt mondja,hogy a férfias viselkedés egyre kezd eltűnni. Végigmegyek az utcán és rózsaszín pólós tapadós nadrágos vasalt hajú pasikat látok. Utána pedig én vagyok a szemét, ha inkább idősebb férfiak társaságát keresem. Tisztelet a kivételnek,szóval nem akarok általánosítani, de ez attól még jelen van.

A másik dolog pedig, hogy, aki kezdeményez nálam az általában hogy is mondjam bunkó módon teszi. Milyen dolog minden ismeretség nélkül fogdosni vagy simán rákérdezni, hogy "nem szexelünk?". A bosszantó az egészben, hogy én nem öltözöm úgy, hogy azt sugalljam,hogy kapható vagyok erre, még ujjatlant sem veszek fel és mindig hosszú nadrág van rajtam, semmi csilli villi marhaság.Nőies vagyok, épp ezért felfoghatatlan számomra, hogy miért nem annál próbálkoznak,aki láthatóan magára akarja vonni a figyelmet,az idomai villogtatásával. Én még vékony sem vagyok, szóval abszolút passz:)

Tehát ezzel azt akartam mondani, hogy mindkét oldalról megfigyelhető ez,nem csak női részről. Nagyon remélem, hogy ez változni fog.

2011. ápr. 23. 16:44
 55/58 anonim ***** válasza:

Nekem meg pont olyan pasira lenne szükségem aki nem egyből dugni akar... de egyet sem ismerek :(

20/L

2011. ápr. 23. 21:20
 56/58 anonim ***** válasza:
Csak átfutottam a kérdéseket, mert kerestem valamit, de nem találtam... Szóval hány éves is vagy? :)
2011. ápr. 23. 23:35
 57/58 anonim ***** válasza:
21:20 Én ilyen vagyok, de nem kellenék neked.
2011. ápr. 24. 07:38
 58/58 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem, h hol laksz város vagy megye elég :)

mert nekem nagyon ismerős ez a szöveg amit írtál meg a megfogalmazás is :DD

én írtam ezt, honnan lenne ismerős, szted, írtam de az egyik ismerősöm magyarázott már hasonlót azért kérdeztem, hogy kb hol laksz, de ha mondok egy várost akkor csak írd azt, hogy igen vagy nem. Sztem te jászberényi vagy ;)

2011. ápr. 24. 10:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!