Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért veszett ki a mai fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszett ki a mai fiatal lányokból ennyire ez a dolog?

Figyelt kérdés

Szinte bárhová megyek, odajönnek a fiatal, tizenéves lányok, és nyomulnak.

Megkérdezem mit akarnak. Azt mondják, pasit.

Megkérdezem, hogy miért engem. Azt mondják, mert jó pasi vagyok.

Megkérdezem, hogy mikor szakítottak ez előzővel. Azt mondják, a múlt héten. Vagy éppen csak lefeküdtek valakivel a diszkóban.

És ha ezek után elutasítom őket, akkor én vagyok a rossz, mert nem akarok nekik a 10. lenni a sorban.

Mikor tanulják meg ezek a lányok végre, hogy a férfiak sossem fogják megbecsülni a szabad prédát, és csak ki fogják őket használni? És így a lányok meg csak elértéktelenednek.

Hölgyeim, ideje lenne ráeszmélni: a kezdeményezés a XXI. században is a férfiak dolga.

2011. ápr. 23. 10:59
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
61%

11.06

Gyávák?! Talán inkább tapasztaltak, úgyhogy ne nagyon ugrálj! Ha téged is elküldenének a halál f...ára, pusztán mert kezdeményezni mertél és nem jössz be nekik, megnéznélek, mennyire lennél magabiztos!

2011. ápr. 23. 11:10
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
Annyira ronda nem lehetett, mert akkor össze se jöttél volna vele. Ha pedig jóképű is lenne, még mindig vele lennél és tűrnél. Lehet h magadnak se vallod be, de biztos h így van.
2011. ápr. 23. 11:11
 13/58 anonim ***** válasza:
37%

11.04

Látszik, hogy nem neked kell udvarolnod, mert fogalmad sincs a mai játékszabályokról! Szerinted kinek kell ma egy fiú, aki érzelmes és virágot hoz? Megmondom: EGYETLEN LÁNYNAK SEM!Ja, hogy te is itt vagy? Szerinted az a srác, akit már 20-szor elhajtottak emiatt, honnan kellene, hogy tudja, hogy nálad befutna ezzel? SEHONNAN, nincs rádírva!

Jól jegyezz meg valamit: A LÁNYOK MAGUK IRTOTTÁK KI A ROMANTIKÁT ÉS A NORMÁLIS UDVARLÁSI STÍLUST! Nincs jogotok panaszkodni, mert ti akartáto! Hát most megkaptátok, legyetek vele boldogok!

2011. ápr. 23. 11:15
 14/58 anonim ***** válasza:
100%

Pedig mások szerint nem jóképű,sőt.Kövér,vannak hibái,bárdolatlan.Az erotika részt hagyjuk.Mégis szerettem.Sajnos kidobott,mint egy rongyot.

Volt egyszer egy jóképű férfi,akinek tűrtem egy darabig,csak egy darabig.Aztán meguntam,és én dobtam ki.

Szóval ez sem igaz,hoyg akkor még mindig tűrnék,és vele lennék.Túl nagy önbecsülésem van,ezért is utál sok férfi.Frusztrálja őket,ha nem használhatnak ki,mert ritkán hagyom.Ez van.Egyszer megesett velem,többet nem leszek hülye.

2011. ápr. 23. 11:16
 15/58 anonim ***** válasza:
Engem pedig ne támadjatok,mert én még igénylem ezt.Szóval valószínű nem az én hibám,hoyg ilyen a világ.A világ bűne nem az én bűnöm.Felesleges egymást bántani emiatt.Szerintem.
2011. ápr. 23. 11:18
 16/58 A kérdező kommentje:

"De egy biztos. Ne általánosíts, mert ettől már szerintem itt sok embernek hányingere van. Felesleges. Te is pontosan tudod, hogy nem mindegyik lány ilyen. Vagyis, ha ilyen is, hogy kezdeményez, akkor sem így."

Nos, lehet, van benne egy pici általánosítás, de attól még ez marad a tapasztalatom.

Amiről beszélek, az inkább egyfajta általánosabb jelenség. Régen a lányokba ezt belenevelték, ma meg éppen az ellenkezőjét teszik.

2011. ápr. 23. 11:19
 17/58 A kérdező kommentje:

ma 11:04

"Rendben,igazad van,de megfordítom a kérdésedet:ma a férfi miért nem viselkedik férfiként???Miből gondolja azt,hogy az az udvarlás,amikor rákérdez,dugunk-e?Miből gondolja azt,hogy egy szál rózsa égő a kezében,vagy az,hogy kimutatja a valós érzéseit?Miből gondolja azt,hogy miután némi színészkedést követően elérte a,,célját",eldobhatja a nőt,mint egy koszos papírzsebkendőt,és lábtörlőnek használhatja?Erre a kérdésre van válasz?"

A magam nevén tudok beszélni csak: én nem vagyok ilyen.

De van egy régi mondás: MINDIG a nő dönt. Akkor tehát a nők kezében a kulcs a probléma megoldásához.

18/58 A kérdező kommentje:

szamóca

Igen, lehet. A nők meg ennek ellenére inkább hozzájuk közelednek. Mintha megfordultak volna a nemi szerepek.

19/58 A kérdező kommentje:

ma 11:06

"fura, amit mondasz, hiszen a legtöbb pasi, ha itt is szétnézel, manapság arról hisztizik, hogy a lányok miért nem csinálnak soha semmit"

Bocs, most erről egy eléggé durva dolog jutott eszembe. :)

Van, hogy megkérdezem a lányt, hogy mit tud főzni. És csak mosolyog rajta. "Anyu úgyis megfőgzi, amit kelle". Szóval, hogy "a mai lányok nem csinálnak semmit", ez is általánosítás, de biztos, hogy nem ok nélküli kijelentés.

Ja, és a főzés csak egy példa, bár igen ominózus.

"de manapság a fiúk is elég gyávák, és igenis, a korombeliek inkább a könnyű prédára mennek, minthogy valakiért kicsit aktivizálni kelljen magukat."

Azért, mert megtehetik. De még egyszer: a kulcs a nők kezében van. Nektek van jogotok nemet mondani.

A férfiak "gyávasága" meg egy elég összetett dolog, de ez is összefügg a nőkkel: ha a férfiak többsége azt látja, hogy a nők többsége a gazdag, menő, izmos férfiakra hajt - nem csak, hogy nekik hódol be ugye, hanem egyenesen hajt rájuk -, akkor könnyen kaialakul az a képzet, hogy a nők közül sokan ezt teszik. És a férfiaknak elmegy a kedve az udvarlástól, mert azzal sok esetben semmire sem megy.

20/58 anonim ***** válasza:
100%

Különben szoktam kezdeményezni,de akkor meg az nem tetszik.

Ha viszont nem teszem,akkor szemét vagyok.Akkor most mi a helyes?

2011. ápr. 23. 11:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!