Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszett ki a mai fiatal lányokból ennyire ez a dolog?
Szinte bárhová megyek, odajönnek a fiatal, tizenéves lányok, és nyomulnak.
Megkérdezem mit akarnak. Azt mondják, pasit.
Megkérdezem, hogy miért engem. Azt mondják, mert jó pasi vagyok.
Megkérdezem, hogy mikor szakítottak ez előzővel. Azt mondják, a múlt héten. Vagy éppen csak lefeküdtek valakivel a diszkóban.
És ha ezek után elutasítom őket, akkor én vagyok a rossz, mert nem akarok nekik a 10. lenni a sorban.
Mikor tanulják meg ezek a lányok végre, hogy a férfiak sossem fogják megbecsülni a szabad prédát, és csak ki fogják őket használni? És így a lányok meg csak elértéktelenednek.
Hölgyeim, ideje lenne ráeszmélni: a kezdeményezés a XXI. században is a férfiak dolga.
Nem értem hogy miért gondolják azt a férfiak hogy egy lánnyal "keménynek" kell lenni mert akkor fog szeretni...
Aki eddig szerelmes volt belém mindenki "keménykedett", mert ők ezt játéknak tekintik és csak magukra gondolnak, de arra senki hogy egy nőnek igenis kedvesség kell. És lehet hogy sok lány arra vágyik hogy bunkók legyenek a pasik, de ez az ő hibájuk mert nem tudják rendesen kifejezni az érzelmeiket. Ha valakinek virágot vesznek akkor le akarják fektetni ha valakit szeretnek akkor húzgálják a haját, mint az oviban...
hány éves vagy kérdező?
Állítsák vissza a házasság előtt nincs sex és megvan a probléma oldva :)haha
11.34
Igen, így van, rossz körben. Úgy hívják, Magyarország!
ma 11:33
"Nem értem hogy miért gondolják azt a férfiak hogy egy lánnyal "keménynek" kell lenni mert akkor fog szeretni..."
Nem keménynek, inkább macsónak. Egy férfi mutasson amolyan bika jelleget, és emellett maximálisan tisztelje a nőket. Szerintem.
ma 11:35
"Állítsák vissza a házasság előtt nincs sex és megvan a probléma oldva :)haha"
Köszönjük, Emese, de meg tudjuk oldani a problémát maagunktól is.
lehet okolni mást, lehet szidni mást, lehet ráfogni a körülményekre... mindig ezt teszitek, ahelyett, hogy magatokba néznétek esetleg, TI mit csináltok rosszul. olyan nincs, hogy minden és mindenki hibás, csak ti nem.
ez egy társadalmi probléma, a mai felfogás átka, amit viszont millióknak sikerül leküzdenie. nagyon sok kevésbé szép vagy csúnya lány panaszkodik hasonlókról.
"Egy férfi mutasson amolyan bika jelleget"
Egy nő érzékeny nem érdekli hogy a férfi milyen kemény azt szereti amilyen nem kell "macsónak lenni" az még taszító is számomra. És az udvarlás is pont erről szól hogy megmutatja az érzékeny oldalát virágot hoz, bókol... "keménykedni" lehet a haverok előtt egy nőnek érzékenység kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!