Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszett ki a mai fiatal lányokból ennyire ez a dolog?
Szinte bárhová megyek, odajönnek a fiatal, tizenéves lányok, és nyomulnak.
Megkérdezem mit akarnak. Azt mondják, pasit.
Megkérdezem, hogy miért engem. Azt mondják, mert jó pasi vagyok.
Megkérdezem, hogy mikor szakítottak ez előzővel. Azt mondják, a múlt héten. Vagy éppen csak lefeküdtek valakivel a diszkóban.
És ha ezek után elutasítom őket, akkor én vagyok a rossz, mert nem akarok nekik a 10. lenni a sorban.
Mikor tanulják meg ezek a lányok végre, hogy a férfiak sossem fogják megbecsülni a szabad prédát, és csak ki fogják őket használni? És így a lányok meg csak elértéktelenednek.
Hölgyeim, ideje lenne ráeszmélni: a kezdeményezés a XXI. században is a férfiak dolga.
fura, amit mondasz, hiszen a legtöbb pasi, ha itt is szétnézel, manapság arról hisztizik, hogy a lányok miért nem csinálnak soha semmit, és hogy ez már a XXI. század, és igenis a lányok is kezdeményezzenek. én mondjuk sosem mondtam meg egy fiúnak, ha tetszik, és a "kezdeményezés" is részemről annyiból állt, hogy sokat beszélgettem vele, meg kedves voltam, nálam ennél többre nagyon nem is lehet számítani. de manapság a fiúk is elég gyávák, és igenis, a korombeliek inkább a könnyű prédára mennek, minthogy valakiért kicsit aktivizálni kelljen magukat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!