Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért veszett ki a mai fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszett ki a mai fiatal lányokból ennyire ez a dolog?

Figyelt kérdés

Szinte bárhová megyek, odajönnek a fiatal, tizenéves lányok, és nyomulnak.

Megkérdezem mit akarnak. Azt mondják, pasit.

Megkérdezem, hogy miért engem. Azt mondják, mert jó pasi vagyok.

Megkérdezem, hogy mikor szakítottak ez előzővel. Azt mondják, a múlt héten. Vagy éppen csak lefeküdtek valakivel a diszkóban.

És ha ezek után elutasítom őket, akkor én vagyok a rossz, mert nem akarok nekik a 10. lenni a sorban.

Mikor tanulják meg ezek a lányok végre, hogy a férfiak sossem fogják megbecsülni a szabad prédát, és csak ki fogják őket használni? És így a lányok meg csak elértéktelenednek.

Hölgyeim, ideje lenne ráeszmélni: a kezdeményezés a XXI. században is a férfiak dolga.

2011. ápr. 23. 10:59
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
85%
Cseréljünk! Nálam pont az ellenkezője a helyzet: senkinek se kellek, mert annyira ronda vagyok.
2011. ápr. 23. 11:03
 2/58 anonim ***** válasza:
100%
Erről egy regényt lehetne írni, hogy ez miért van, hogy lett így. Nem egyik pillanatról a másikra. De egy biztos. Ne általánosíts, mert ettől már szerintem itt sok embernek hányingere van. Felesleges. Te is pontosan tudod, hogy nem mindegyik lány ilyen. Vagyis, ha ilyen is, hogy kezdeményez, akkor sem így. Én mondhatom, hogy kezdeményezek(legtöbb nő ezt teszi), de ezt eddig egy pasi sem vette észre. Vagyis a mai napig úgy tudják, hogy ők voltak, akik felszedtek engem. Persze nem mindenkinél. De jól beszélsz. Egy férfinak el kell hinni, hogy ő szerezte meg a "zsákmányt", a nőnek meg ebben a tudatban kell hagynia.
2011. ápr. 23. 11:04
 3/58 anonim ***** válasza:
91%
Végre egy nagybetűs Férfi...!
 4/58 anonim ***** válasza:
100%
Rendben,igazad van,de megfordítom a kérdésedet:ma a férfi miért nem viselkedik férfiként???Miből gondolja azt,hogy az az udvarlás,amikor rákérdez,dugunk-e?Miből gondolja azt,hogy egy szál rózsa égő a kezében,vagy az,hogy kimutatja a valós érzéseit?Miből gondolja azt,hogy miután némi színészkedést követően elérte a,,célját",eldobhatja a nőt,mint egy koszos papírzsebkendőt,és lábtörlőnek használhatja?Erre a kérdésre van válasz?
 5/58 anonim ***** válasza:
65%
79%-os: Van válasz. Tömören: azért, mert nektek csak a külső számít, udvarlással nem megy az ember semmire.
2011. ápr. 23. 11:06
 6/58 szamóca. ***** válasza:
100%
najó, te lehet hogy kezdeményezel, de van aki nem, pedig pasi.
 7/58 anonim ***** válasza:
100%

fura, amit mondasz, hiszen a legtöbb pasi, ha itt is szétnézel, manapság arról hisztizik, hogy a lányok miért nem csinálnak soha semmit, és hogy ez már a XXI. század, és igenis a lányok is kezdeményezzenek. én mondjuk sosem mondtam meg egy fiúnak, ha tetszik, és a "kezdeményezés" is részemről annyiból állt, hogy sokat beszélgettem vele, meg kedves voltam, nálam ennél többre nagyon nem is lehet számítani. de manapság a fiúk is elég gyávák, és igenis, a korombeliek inkább a könnyű prédára mennek, minthogy valakiért kicsit aktivizálni kelljen magukat.

18/L

8/58 anonim ***** válasza:
55%
Öregem, nemhogy inkább összetennéd a két kezedet! Tudod te, hogy hányan irigyelnek most téged emiatt az "irtózatos nagy problémád" miatt? Csak úgy egy pár tízezeren. Úgyhogy örülj neki és vagy jöjjél összevelük, vagy zavard el őket a francba, de ne panaszkodj már itt, amikor nincs is miért!!!
2011. ápr. 23. 11:08
 9/58 anonim ***** válasza:
100%
Tudod,nekem nem a külső számított,csak az udvarlás,rá is fizettem,tudod.Elfogadtam úgy,ahogy volt,a túlsúlyával együtt,és a hibáival.Elfogadtam,hoyg nem egy Adonisz,és rááldoztam az életemet.Feladtam egy komoly kapcsolatot miatta,otthagytam egy családi házat,csak hogy Vele lehessek.Szerinted mentem vele valamire?Nem,belém rúgott.Ennyi.Ezért vagyok keserű.
2011. ápr. 23. 11:08
 10/58 anonim ***** válasza:
Ma 11:06-nak ment,79%-os vagyok.
2011. ápr. 23. 11:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!