Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért veszett ki a mai fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszett ki a mai fiatal lányokból ennyire ez a dolog?

Figyelt kérdés

Szinte bárhová megyek, odajönnek a fiatal, tizenéves lányok, és nyomulnak.

Megkérdezem mit akarnak. Azt mondják, pasit.

Megkérdezem, hogy miért engem. Azt mondják, mert jó pasi vagyok.

Megkérdezem, hogy mikor szakítottak ez előzővel. Azt mondják, a múlt héten. Vagy éppen csak lefeküdtek valakivel a diszkóban.

És ha ezek után elutasítom őket, akkor én vagyok a rossz, mert nem akarok nekik a 10. lenni a sorban.

Mikor tanulják meg ezek a lányok végre, hogy a férfiak sossem fogják megbecsülni a szabad prédát, és csak ki fogják őket használni? És így a lányok meg csak elértéktelenednek.

Hölgyeim, ideje lenne ráeszmélni: a kezdeményezés a XXI. században is a férfiak dolga.

2011. ápr. 23. 10:59
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%
11:10-es: az életben sokkal nagyobb csalódások és fájdalmak vannak annál, minthogy 1-2 lány elküld a fenébe. szerinted engem sosem küldtek el? ennek ellenére nem jelentem ki, hogy minden pasi köcsög. ellenben tudom, hogy nem mindenki gyáva ehhez, de a nagy többség az én koromban igenis jobban értékeli a könnyen ágyba vihető lányokat. márpedig azoknál többet nyom a latba a külső, mint egy lassan kibontakozó, kölcsönös szimpátián alakuló kapcsolat. azokat mégis meg merik szólítani? érdekes ez.
2011. ápr. 23. 11:21
 22/58 A kérdező kommentje:

ma 11:08

Nem tudom, miért kéne örülnöm. Társat akarok, nem dugópartnert.

2011. ápr. 23. 11:21
 23/58 anonim ***** válasza:
61%
11:21 Ha csak 1-2 lány küldene el a fenébe, az tényleg nem lenne olyan nagy dolog. De mit szóljon az, aki egyetlen lánynak se kell a külseje miatt? Az pedig egyszerűen nem igaz, h csak a ribiknél nyom többet a latba a külső. Mind a külsőségekre mentek, csak ők legalább be is vallják. Általánosítás? Lehet, de attól még igaz.
2011. ápr. 23. 11:24
 24/58 anonim ***** válasza:
100%
azt, hogy a mai lányok nem csinálnak semmit, arra értettem, hogy nem kezdeményeznek. itt a GYK-n arról megy a hiszti, hogy miért mindig a fiúk kezdeményeznek, a lányok meg csak ülnek a fenekükön, és ezt várják. nem arra értettem, hogy főzés, meg ilyesmi, abban igazat is adok neked, manapság tényleg az az általános, hogy semmi házimunkára nem képesek a lányok, de itt se általánosítsunk.
2011. ápr. 23. 11:25
 25/58 A kérdező kommentje:

ma 11:24

"Mind a külsőségekre mentek, csak ők legalább be is vallják. Általánosítás? Lehet, de attól még igaz."

Azért arra kíváncsi lennék, hogy te férfiként mennyire mész a külsőre. :)

2011. ápr. 23. 11:26
 26/58 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én miért jöttem össze egy 130 kilós,átlagos pasival?Poén:be is csapott,pedig elejétől fogva Ő udvarolt.
2011. ápr. 23. 11:26
 27/58 anonim ***** válasza:
100%

"Azért arra kíváncsi lennék, hogy te férfiként mennyire mész a külsőre. :)"

Semennyire, és ezt őszintén mondom. Nem is engedhetem meg magamnak, h válogassak, de ha megtehetném, akkor se külső alapján válogatnék.

2011. ápr. 23. 11:29
 28/58 A kérdező kommentje:

ma 11:25

"itt a GYK-n arról megy a hiszti, hogy miért mindig a fiúk kezdeményeznek, a lányok meg csak ülnek a fenekükön, és ezt várják."

Ismét csak önmagamat tudom idézni: ennek oka van. Valószínűleg, ha az általad idézett férfiaknak lenne sikerélménye az ellenkező nemnél, vagy netán lenne társuk, akkor nem itt a gyk-n siránkoznának emiatt.

2011. ápr. 23. 11:29
 29/58 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom. az én barátom alapból nem egy szépség, külseje nem is fogott meg elsőre, viszont kedves maradtam vele, és amikor jobban megismertem, beleszerettem... és ha az ember beleszeret valakibe, akkor elkezdi szépnek/jóképűnek látni. igen, sokat számít manapság a külső, aki csak ezzel a hozzáállással találkozik, annál felmerül a kérdés, hogy esetleg rossz helyen vagy rossz körben ismerkedik. esetleg lehet, hogy ő is csak a szép lányoknál próbálkozik? a legtöbb szép lánynak meg nagyobb önbizalma van, emellett nagyobb igényei, így jobban elvárják, hogy egy pasi jóképű legyen. és azért valljuk be, hogyha a fiú lát egy szép lányt, meg egy kevésbé szépet, akkor nyilván a széphez megy oda és annál próbálkozik, még akkor is, ha a kevésbé szép belsőleg ezerszer többet ér.
2011. ápr. 23. 11:30
 30/58 anonim ***** válasza:
44%

11.21

Én az a bizonyos 11.10-es vagyok. Szóval: 1-2 lány? Basszus, én már négy éve vagyok egyedül és nem 1-2, hanem elgalább 1-200 (!!!)elutasítás van a hátam mögött! Ne írkálj már ilyen hülyeségeket! Már teljesen sz...áment az önbizalmam is, mert egyszerűen elküldenek a francba, bármit is csinálok! Amúgy meg az is hülyeség, hogy a szép lányok taplók, a csúnyák rendesek, mert nem! Még a ronda lányoknak is szokott jutni fiú vagy férfi, úgyhogy még ők is válogatnak elég rendesen. Kiábrándító ez a mai világ!

2011. ápr. 23. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!