Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszett ki a mai fiatal lányokból ennyire ez a dolog?
Szinte bárhová megyek, odajönnek a fiatal, tizenéves lányok, és nyomulnak.
Megkérdezem mit akarnak. Azt mondják, pasit.
Megkérdezem, hogy miért engem. Azt mondják, mert jó pasi vagyok.
Megkérdezem, hogy mikor szakítottak ez előzővel. Azt mondják, a múlt héten. Vagy éppen csak lefeküdtek valakivel a diszkóban.
És ha ezek után elutasítom őket, akkor én vagyok a rossz, mert nem akarok nekik a 10. lenni a sorban.
Mikor tanulják meg ezek a lányok végre, hogy a férfiak sossem fogják megbecsülni a szabad prédát, és csak ki fogják őket használni? És így a lányok meg csak elértéktelenednek.
Hölgyeim, ideje lenne ráeszmélni: a kezdeményezés a XXI. században is a férfiak dolga.
ma 11:08
Nem tudom, miért kéne örülnöm. Társat akarok, nem dugópartnert.
ma 11:24
"Mind a külsőségekre mentek, csak ők legalább be is vallják. Általánosítás? Lehet, de attól még igaz."
Azért arra kíváncsi lennék, hogy te férfiként mennyire mész a külsőre. :)
"Azért arra kíváncsi lennék, hogy te férfiként mennyire mész a külsőre. :)"
Semennyire, és ezt őszintén mondom. Nem is engedhetem meg magamnak, h válogassak, de ha megtehetném, akkor se külső alapján válogatnék.
ma 11:25
"itt a GYK-n arról megy a hiszti, hogy miért mindig a fiúk kezdeményeznek, a lányok meg csak ülnek a fenekükön, és ezt várják."
Ismét csak önmagamat tudom idézni: ennek oka van. Valószínűleg, ha az általad idézett férfiaknak lenne sikerélménye az ellenkező nemnél, vagy netán lenne társuk, akkor nem itt a gyk-n siránkoznának emiatt.
11.21
Én az a bizonyos 11.10-es vagyok. Szóval: 1-2 lány? Basszus, én már négy éve vagyok egyedül és nem 1-2, hanem elgalább 1-200 (!!!)elutasítás van a hátam mögött! Ne írkálj már ilyen hülyeségeket! Már teljesen sz...áment az önbizalmam is, mert egyszerűen elküldenek a francba, bármit is csinálok! Amúgy meg az is hülyeség, hogy a szép lányok taplók, a csúnyák rendesek, mert nem! Még a ronda lányoknak is szokott jutni fiú vagy férfi, úgyhogy még ők is válogatnak elég rendesen. Kiábrándító ez a mai világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!