Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők, ha egy elutasítom őket, mert voltak kalandjaik, miért hivatkoznak mindig ugyanarra a dologra?
Konkrétan, hogy ami miatt egy nőt a társadalom megvet, azt a férfi esetében dicsőségként tünteti fel.
Csakhogy ez egy nagyon gyerekes érvelés szerintem, mert szembeállítja a két nemet egymással.
Miért nem tudják az ilyen nők elfogadni, hogy van olyan férfi is, aki nem akar kalandokat, és a stabil, érzelmeken alapuló, tartós kapcsolatot választja, és olyan párt szeretne maga mellé is, akinek az értékrendje egyezik az övével?
Öreg! Nyugi már, szerintem a te értékrended a helyes, akkor te is higgyél már benne! Azért írod ki ennyiszer a kérdést, mert bizonytalan vagy magadban? Hát ne legyél! Örülök, hogy még van, aki szerint dugni fűvel-fával az gáz. Te is nyugodj ebbe bele, vállald fel a saját véleményed és ne agyaljál ilyeneken!
"Miért nem tudják az ilyen nők elfogadni, hogy van olyan férfi is, aki nem akar kalandokat, és a stabil, érzelmeken alapuló, tartós kapcsolatot választja, és olyan párt szeretne maga mellé is, akinek az értékrendje egyezik az övével?"
Nem mindegy, miért nem tudják? Te nem így gondolkodsz, hát ne érdekeljen, ezek a nők mit hisznek és mit nem! Nem nekik kell megfelelned, fogd már fel!
Aki szerint meg van olyan időszak, amikor nem fér bele a kapcsolat, de a szex az persze kell, annak üzenem, hogy az ember több, mint ösztönök, meg biológia! Ne mondja már senki, hogy nem lehet kivárni, míg jön valaki, akit szeretni tudsz, és a párod lesz, és vele éled meg a szexualitásodat! Képzeljétek, én ki tudtam várni, amíg találkoztam a barátnőmmel, akit nagyon szeretek és kívánok, előtte meg ki tudtam bírni, hogy ne dugogassam meg a lányokat a koncerten! Hihetetlen, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!