Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők, ha egy elutasítom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők, ha egy elutasítom őket, mert voltak kalandjaik, miért hivatkoznak mindig ugyanarra a dologra?

Figyelt kérdés

Konkrétan, hogy ami miatt egy nőt a társadalom megvet, azt a férfi esetében dicsőségként tünteti fel.

Csakhogy ez egy nagyon gyerekes érvelés szerintem, mert szembeállítja a két nemet egymással.

Miért nem tudják az ilyen nők elfogadni, hogy van olyan férfi is, aki nem akar kalandokat, és a stabil, érzelmeken alapuló, tartós kapcsolatot választja, és olyan párt szeretne maga mellé is, akinek az értékrendje egyezik az övével?

2011. ápr. 19. 18:09
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
37%

19:03

Miért nem tudod elfogadni az öledben landoló vacsorát? Miért nem lehet megérteni, hogy valakinek ilyen a temperamentuma és az értékrendje, hogy egy ilyen jellegű visszautasításért ez jár? XD

2011. ápr. 19. 19:06
 32/53 A kérdező kommentje:

ma 19:05

Persze, tudom, amiről nem beszélünk. De ez is olyan dolog csak: ha valaki nem őszinte az elejétől, utólag miért bánkódik, ha csalatkozik.

Annak meg, hogy volt-e már nőm semmi, semmi köze az értékrndemhez. Az értékrend egy stabil dolog, ami csak úgy nem változik meg.

2011. ápr. 19. 19:07
 33/53 anonim ***** válasza:
77%
Úgy, hogy olvastam az előző két kérdésed. Nemtudom, hogy azokon kívül tettél-e fel kérdést ebben a témában, de azt a kettőt olvastam.Az egyikre rengeteg válasz érkezett és ahogy olvastam egész jók. Ne kérd, hogy linkeljem, mert magára a kérdésre nem emlékszem, csak a tartalmára a stílusra. Vagy ha nem provokálni akarod a népet, akkor mi a baj? Kételkedsz benne, hogy jól döntesz, amikor emiatt elutasítasz egy nőt? Mindenki olyan szempontok alapján választ párt, ami alapján akar. Ez a te döntésed. Ha pedig ennyire rossz neked,hogy megsértődnek rajta, akkor ne mondj nekik semmit csak ne hívd őket többet.
2011. ápr. 19. 19:08
 34/53 A kérdező kommentje:

ma 19:06

Azért nem, mert ez nem intelligens emberhez méltó magatartás. Aki nem bírja a kritikát és az elutasítást, az szerintem egyen a vájúnál. :)

2011. ápr. 19. 19:09
 35/53 napietus ***** válasza:
37%
a vacsora ügyben igazad van. az illető nem tud viselkedni. Te meg indiszkrét vagy, és Te sem tudsz. szóval végülis összeillettetek volna :P
2011. ápr. 19. 19:10
 36/53 anonim ***** válasza:
53%
Én is olvastam az előző két kérdést. :D Ha létezik is a visszautasított leányzó, szerintem már régen el is felejtette ennyi idő alatt, hogy visszautasították, nem hogy nem fogadta el. :D
2011. ápr. 19. 19:10
 37/53 A kérdező kommentje:

ma 19:08

"Ne kérd, hogy linkeljem, mert magára a kérdésre nem emlékszem, csak a tartalmára a stílusra."

Ez esetben miről is beszélünk?

"Vagy ha nem provokálni akarod a népet, akkor mi a baj? Kételkedsz benne, hogy jól döntesz, amikor emiatt elutasítasz egy nőt?"

Gondoltam, van itt nálam okosabb, elmagyarázhatná a miérteket. A megértés közelebb visz az elfogadáshoz szerintem.

"Ez a te döntésed. Ha pedig ennyire rossz neked,hogy megsértődnek rajta, akkor ne mondj nekik semmit csak ne hívd őket többet."

Indok nélkül otthagyni őket elég furcsa, nem?

2011. ápr. 19. 19:11
 38/53 anonim ***** válasza:
37%

Na akkor látom másokban is megmaradt. Én is azért emlékszem rá, mert sok választ kapott és viszonylag egyedi kérdés,nem a szokásos cm-es problémák.

Ebbe bele sem gondoltam, hogy a nő már milyen rég elfelejthette ezt a sztorit :D

2011. ápr. 19. 19:12
 39/53 A kérdező kommentje:

ma 19:10

Indiszkrétnek lenni nem egyenlő a viselkedni nem tudással. Ez a véleményem. De ugye, kinek mi az indiszkrétség. Ha férjed otthon kettesben szellent, az indiszkréció? Ha véletlenül rányitsz, amikor a nagydolgát végzi, az indiszkréció? Engem ez érdekelne.

2011. ápr. 19. 19:13
 40/53 anonim ***** válasza:
77%
Nem tűnsz buta embernek, a miértjére már magadtól is réges régen rá kellett volna jönnöd. Azért esik rosszul nekik, mert ők ezt nem érzik problémának, te pedig nyilvánvalóan akként kezeled, mivel ez a pattintás indoka, akár kimondod, akár nem. Ami számukra eddig egy esemény volt, akár onnantól szégyenletes esemény is lehet. Akár ezt akarod érzékeltetni,akár nem, ezt fogják érezni és ez az, amit támadásnak vélnek és ezért reagálnak ezzel a szöveggel.
2011. ápr. 19. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!