Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők, ha egy elutasítom őket, mert voltak kalandjaik, miért hivatkoznak mindig ugyanarra a dologra?
Konkrétan, hogy ami miatt egy nőt a társadalom megvet, azt a férfi esetében dicsőségként tünteti fel.
Csakhogy ez egy nagyon gyerekes érvelés szerintem, mert szembeállítja a két nemet egymással.
Miért nem tudják az ilyen nők elfogadni, hogy van olyan férfi is, aki nem akar kalandokat, és a stabil, érzelmeken alapuló, tartós kapcsolatot választja, és olyan párt szeretne maga mellé is, akinek az értékrendje egyezik az övével?
19:03
Miért nem tudod elfogadni az öledben landoló vacsorát? Miért nem lehet megérteni, hogy valakinek ilyen a temperamentuma és az értékrendje, hogy egy ilyen jellegű visszautasításért ez jár? XD
ma 19:05
Persze, tudom, amiről nem beszélünk. De ez is olyan dolog csak: ha valaki nem őszinte az elejétől, utólag miért bánkódik, ha csalatkozik.
Annak meg, hogy volt-e már nőm semmi, semmi köze az értékrndemhez. Az értékrend egy stabil dolog, ami csak úgy nem változik meg.
ma 19:06
Azért nem, mert ez nem intelligens emberhez méltó magatartás. Aki nem bírja a kritikát és az elutasítást, az szerintem egyen a vájúnál. :)
ma 19:08
"Ne kérd, hogy linkeljem, mert magára a kérdésre nem emlékszem, csak a tartalmára a stílusra."
Ez esetben miről is beszélünk?
"Vagy ha nem provokálni akarod a népet, akkor mi a baj? Kételkedsz benne, hogy jól döntesz, amikor emiatt elutasítasz egy nőt?"
Gondoltam, van itt nálam okosabb, elmagyarázhatná a miérteket. A megértés közelebb visz az elfogadáshoz szerintem.
"Ez a te döntésed. Ha pedig ennyire rossz neked,hogy megsértődnek rajta, akkor ne mondj nekik semmit csak ne hívd őket többet."
Indok nélkül otthagyni őket elég furcsa, nem?
Na akkor látom másokban is megmaradt. Én is azért emlékszem rá, mert sok választ kapott és viszonylag egyedi kérdés,nem a szokásos cm-es problémák.
Ebbe bele sem gondoltam, hogy a nő már milyen rég elfelejthette ezt a sztorit :D
ma 19:10
Indiszkrétnek lenni nem egyenlő a viselkedni nem tudással. Ez a véleményem. De ugye, kinek mi az indiszkrétség. Ha férjed otthon kettesben szellent, az indiszkréció? Ha véletlenül rányitsz, amikor a nagydolgát végzi, az indiszkréció? Engem ez érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!