Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők, ha egy elutasítom őket, mert voltak kalandjaik, miért hivatkoznak mindig ugyanarra a dologra?
Konkrétan, hogy ami miatt egy nőt a társadalom megvet, azt a férfi esetében dicsőségként tünteti fel.
Csakhogy ez egy nagyon gyerekes érvelés szerintem, mert szembeállítja a két nemet egymással.
Miért nem tudják az ilyen nők elfogadni, hogy van olyan férfi is, aki nem akar kalandokat, és a stabil, érzelmeken alapuló, tartós kapcsolatot választja, és olyan párt szeretne maga mellé is, akinek az értékrendje egyezik az övével?
mondjuk ha tőlem kérdezett volna akármelyik olyat, hogy "és, hány kalandod volt már?" én otthagytam volna a vacsorám árát jattal együtt az asztalon, és egy megvető pillantás, és "örültem a szerencsének" után távoztam volna.
meg mekkora hülyeség már ez? flört beleszámít? és amikor azt hittük, lesz belőle hosszabb távú dolog, de mégse lett? csók éri? szemezésről is be kell számolni Neked? pfff...
ma 19:14
Ez felvet bennem egy újabb kérdést:
Ezek a nők az adott pillanatban nem látják be azt, hogy az a ő érdekük is, hogy olyan párt találjanak, aki 100 %-ban el tudja őket fogadni, és messze a legjobb megoldás a részemről, ha az elején őszinte vagyok és tisztázom a dolgot, mintha megpróbálnám megjátszani önmagamat azért, hogy együtt legyek velük tartósabban?
ma 19:17
"mondjuk ha tőlem kérdezett volna akármelyik olyat, hogy "és, hány kalandod volt már?" én otthagytam volna a vacsorám árát jattal együtt az asztalon, és egy megvető pillantás, és "örültem a szerencsének" után távoztam volna."
Ok.
"meg mekkora hülyeség már ez? flört beleszámít? és amikor azt hittük, lesz belőle hosszabb távú dolog, de mégse lett? csók éri? szemezésről is be kell számolni Neked? pfff..."
Hinni a templomban kell ám. :)
ma 19:17
"egyébként igen, az lenne, sőt, több annál. bunkóság, mitöbb, neveletlenség."
Ahha. Hát... ha valaki a saját házastársa, párja előtt nem viselkedhet természetesen, ott már elég nagy baj van.
ma 19:21
"Miért ne találhatna magának normális párt?"
Ehh... én éppen azt mondom, hogy ha már bennem nem találta meg a megfelelőt - az okok ebből a szempontból lényegtelenek -, akkor sokkal jobb, ha nem rabolom az idejét ezzel, és az energiáit a tovább társkeresésre fordíthatja.
"Rajtad kívül soha egyetlen embertől sem hallottam, hogy ez probléma lenne."
Ez van... egyedi vagyok.
"Azt meg sosem lehet tudni mi lesz a dolog folytatása."
Kétségtelen. Azt viszont mindeig lehet tudni, hogy mik az ember vágyai, tervei.
"Hozhat az élet olyan időszakokat, amikbe egy kapcsolat nem fér bele. Akármilyen pillanat is legyen az adott,nem feltétlenül azon múlik,hogy belát-e valamit vagy sem."
Minden ember a saját sorsának a kovácsa. Ne mondd, hogy nem, mert igen.
Oké, hogy benned nem találja meg, csak az nem mindegy miért.
Ez a saját sorsának kovácsa meg oké, igaz, csak nem tudom feltűnt-e milyen helyzetben élnek egyes emberek. Kenyérre alig van pénzük. Ha talál egy jó munkahelyet, akkor kapva kap érte, még akkor is, ha szinte egy perc szabadideje marad. A szükség nagy úr és bizony egy ilyen kényszerhelyzetben könnyen elképzelhető, hogy valaki életébe nem fér bele a kapcsolat. Ingázós munka esetében főleg. Erre házasságok képesek rámenni. Szóval vannak helyzetek, amikor kevés, hogy a saját sorsod kovácsa vagy.
ma 19:27
Akár ingázó, akár nem, az ember legyen tisztában azzal, amit akar és amit nem.
Épp arról beszélek, hogy tisztában van vele, csak nem teheti meg, de a szexről nem feltétlenül kell lemondania. Remélem mostmár érted, hogy miért bántódik meg valaki az indokodon. Nem az a gond, hogy nem kellesz neki, igazad van abban, hogy mindenki olyat keressen,aki megfelel az értékrendjének, csak ez szokatlan kívánság és érzékeny pont, ami bántóan hat.
Minden esetre kívánom,hogy találj egy olyan feleséget, akivel összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!