Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők, ha egy elutasítom őket, mert voltak kalandjaik, miért hivatkoznak mindig ugyanarra a dologra?
Konkrétan, hogy ami miatt egy nőt a társadalom megvet, azt a férfi esetében dicsőségként tünteti fel.
Csakhogy ez egy nagyon gyerekes érvelés szerintem, mert szembeállítja a két nemet egymással.
Miért nem tudják az ilyen nők elfogadni, hogy van olyan férfi is, aki nem akar kalandokat, és a stabil, érzelmeken alapuló, tartós kapcsolatot választja, és olyan párt szeretne maga mellé is, akinek az értékrendje egyezik az övével?
ma 18:31
Miért? Van, hogy ismerkedésnél derül ki. Akkor is jöhet az elutasítás.
Kevesek mennek hozzá az első szerelmükhöz, így néhány partnere mindenkinek van. Vannak a viszonyok, hosszabb-rövidebb kapcsolatok - ezekkel nincs baj, az ember lánya keresi az igazit. Ezek is kalandok, de nem számítanak problémásnak, hisz érzelmi alapon nyugodtak.
Viszont amikor a kocsma eldugott sarkában egy asztalon tesz véletlenszerű emberke a lány alá, vagy egy héten 3-4 srácot visz fel magához a csaj, az már nem stimmel.
Ennek a demo változatát tinédzserkorban ribanckorszaknak hívják, és rá lehet fogni a hormonokra, nincs vele baj. De amikor egy huszonéves érett (???) nő csinálja, akkor az már elárul valamit jellemről.
ma 18:37
Én úgy indulok neki, hogy minden nő, akit közelebb engedek magamhoz, az potenciális igazi. Anélkül nem is látom értelmét, hogy belekezdjek. Ennek megfelelő a számuk is.
ma 18:39
Lehet, én viszont nem jönnék össze olyan nővel, aki nem őszinte velem, vagy látom, hogy titkol valamit előlem ezen a téren.
ma 18:44
Ha később derül ki az ilyesféle dolog, csak nagyobb lesz a csalódás. Nem érdemes titkolózni. A magam részéről én igenis rá szoktam kérdezni az ilyesmire.
Ha pedig nem titok szerinted, akkor nem értem, miért ne lehetne erről beszélni.
A háta mögött pedig senki sem beszél ki. Nem arról kérdezem, hogy ki volt az a bizonyos személy, aki, hanem magáról a tényről ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!