Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők, ha egy elutasítom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők, ha egy elutasítom őket, mert voltak kalandjaik, miért hivatkoznak mindig ugyanarra a dologra?

Figyelt kérdés

Konkrétan, hogy ami miatt egy nőt a társadalom megvet, azt a férfi esetében dicsőségként tünteti fel.

Csakhogy ez egy nagyon gyerekes érvelés szerintem, mert szembeállítja a két nemet egymással.

Miért nem tudják az ilyen nők elfogadni, hogy van olyan férfi is, aki nem akar kalandokat, és a stabil, érzelmeken alapuló, tartós kapcsolatot választja, és olyan párt szeretne maga mellé is, akinek az értékrendje egyezik az övével?

2011. ápr. 19. 18:09
1 2 3 4 5 6
 11/53 napietus ***** válasza:
ja, az a nő meg, aki alkalmat ad egy pasinak arra, hogy elutasítsa, megérdemli...
2011. ápr. 19. 18:31
 12/53 A kérdező kommentje:

ma 18:31

Miért? Van, hogy ismerkedésnél derül ki. Akkor is jöhet az elutasítás.

2011. ápr. 19. 18:35
 13/53 anonim ***** válasza:
63%

Kevesek mennek hozzá az első szerelmükhöz, így néhány partnere mindenkinek van. Vannak a viszonyok, hosszabb-rövidebb kapcsolatok - ezekkel nincs baj, az ember lánya keresi az igazit. Ezek is kalandok, de nem számítanak problémásnak, hisz érzelmi alapon nyugodtak.

Viszont amikor a kocsma eldugott sarkában egy asztalon tesz véletlenszerű emberke a lány alá, vagy egy héten 3-4 srácot visz fel magához a csaj, az már nem stimmel.

Ennek a demo változatát tinédzserkorban ribanckorszaknak hívják, és rá lehet fogni a hormonokra, nincs vele baj. De amikor egy huszonéves érett (???) nő csinálja, akkor az már elárul valamit jellemről.

2011. ápr. 19. 18:37
 14/53 napietus ***** válasza:
70%
én sose kötöttem a pasijaim orrára a régebbi kapcsolataimat (márcsak tapintatból sem). a jelentékteleneket meg pláne nem. azért, mert nincs jelentőségük. aki meg ribi, annak a viselkedésén is látszik, hogy az, anélkül, hogy elmesélne bármit is...
2011. ápr. 19. 18:39
 15/53 A kérdező kommentje:

ma 18:37

Én úgy indulok neki, hogy minden nő, akit közelebb engedek magamhoz, az potenciális igazi. Anélkül nem is látom értelmét, hogy belekezdjek. Ennek megfelelő a számuk is.

2011. ápr. 19. 18:39
 16/53 A kérdező kommentje:

ma 18:39

Lehet, én viszont nem jönnék össze olyan nővel, aki nem őszinte velem, vagy látom, hogy titkol valamit előlem ezen a téren.

2011. ápr. 19. 18:41
 17/53 napietus ***** válasza:
37%
rajtam nem látnád :P:D meg ezek nem titkok. engem sem érdekelnek a férjem régebbi nőügyei. sőt, nem is hagynám, hogy ilyesmiről beszéljen. több szempontból is tapintatlan dolog: egyrészt azzal szemben, akinek meséled, másrészt azzal szemben akit kibeszélsz a háta mögött (mert ugye 2 fő minimum kell hozzá). viselkedni meg tudni kell.
2011. ápr. 19. 18:44
 18/53 A kérdező kommentje:

ma 18:44

Ha később derül ki az ilyesféle dolog, csak nagyobb lesz a csalódás. Nem érdemes titkolózni. A magam részéről én igenis rá szoktam kérdezni az ilyesmire.

Ha pedig nem titok szerinted, akkor nem értem, miért ne lehetne erről beszélni.

A háta mögött pedig senki sem beszél ki. Nem arról kérdezem, hogy ki volt az a bizonyos személy, aki, hanem magáról a tényről ugye.

2011. ápr. 19. 18:47
 19/53 anonim ***** válasza:
77%
Mit értesz kaland alatt?
2011. ápr. 19. 18:49
 20/53 napietus ***** válasza:
70%
mert vannak dolgok, amikről nem beszélünk. persze csakis olyanok, amik jelenlegi életünkre biztos, hogy nincsenek hatással. pl. ha lánykoromban felvettem volna 15 milliót 20 évre, azt tényleg nem szabadna eltitkolnom. de ezek a dolgok nem fontosak a mostani életünk szempontjából. ha k. lettem volna, össze sem jöttünk volna. meg írtam már, az látszik, ahhoz nem kell mondani semmit.
2011. ápr. 19. 18:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!