Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők, ha egy elutasítom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők, ha egy elutasítom őket, mert voltak kalandjaik, miért hivatkoznak mindig ugyanarra a dologra?

Figyelt kérdés

Konkrétan, hogy ami miatt egy nőt a társadalom megvet, azt a férfi esetében dicsőségként tünteti fel.

Csakhogy ez egy nagyon gyerekes érvelés szerintem, mert szembeállítja a két nemet egymással.

Miért nem tudják az ilyen nők elfogadni, hogy van olyan férfi is, aki nem akar kalandokat, és a stabil, érzelmeken alapuló, tartós kapcsolatot választja, és olyan párt szeretne maga mellé is, akinek az értékrendje egyezik az övével?

2011. ápr. 19. 18:09
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
34%
Ha 14-15 elmúltál, akkor elég nehéz egy tartós párkapcsolatot fenntartani szex nélkül. Vagy ha te tényleg nem akarsz senkivel szexelni, szóval nem érzel nemi vonzalmat akkor veled van a baj, ezt aszexualitásnak hívják.
2011. ápr. 19. 18:14
 2/53 A kérdező kommentje:

18:14

Mi van? Te elolvastad, amit írtam?

2011. ápr. 19. 18:14
 3/53 anonim ***** válasza:
57%
Talàn màr nem hisznek abban, hoy ilyen férfi is létezik, mint te vagy. Igy kell élni, mert ez a menõ a mai vilàgban. csakis lassan azoknak a lànyoknak van értékük, akik minden este màssal fekszenek le, ja és a pasikról ne is beszéljünk.
2011. ápr. 19. 18:19
 4/53 A kérdező kommentje:

ma 18:19

No, arról én nem tehetek egyáltalán, hogy ők mit hisznek el és mit nem. Én őszinte vagyok, mert szerintem egy boldog párkapcsolathoz ez a egyetlen járható út létezik.

2011. ápr. 19. 18:21
 5/53 anonim ***** válasza:
20%

Mondd ezt:

Ha van egy kulcs, ami minden lakatot kinyit, az egy elég jó kulcs nem? De.

Viszont ha van egy zár, amit minden kulcs kinyit, az egy elég sz.ar lakat nem? Naugye.

2011. ápr. 19. 18:22
 6/53 Helloittvagyok ***** válasza:
55%

Nem tudom,hogyan értelmezte az első válaszoló...

Szerintem az,aki általánosít,az nem túl okos.Hogyne lennének biztonságot kereső férfiak,és hogyne lennének ledér nőcskék...akik megmagyarázzák,miért is kalandoznak ide-oda.Ha valakinek kalandok kellenek,ne magyarázgassa ezzel,hogy hát a nőket ezért megvetik,a férfiakat meg nem...hülye egy érv.

2011. ápr. 19. 18:23
 7/53 anonim ***** válasza:
77%

természetesen nem kell ilyen nőkkel együtt lenned.

de az ember változik, és lehet, hogy a huszas évei elején volt pár kalandja, ám mára tartós kapcsolatra vágyik.

szerintem lehetnél kicsit nyitottabb és megértőbb a nők felé, ne nézd le őket azért, mert szeretik a testi kapcsolatot. :)

2011. ápr. 19. 18:24
 8/53 anonim ***** válasza:
37%

Én sem értem, miért akadnak ki.

Már húszezer alkalommal elmagyaráztuk: a pasinak mindig tennie kell azért, hogy megfektessen valakit, ezért ha valaki sokszor csinálja sikeresen, az (bizonyos szintig) dicsőség. (A merevrészeg partiribancok gerincre vágása nem ér.)

Ugyanakkor egy nőnek semmit sem kell tennie. Ha kék szkafanderben megy el bulizni, még akkor is van miből válogatnia, amíg magával viszi a punciját és van pulzusa.

Nincs ezzel baj, éljék csak ki magukat, modern világban élünk, stb.

Csak ne várják el, hogy miután már öten megdugták 2-3 vodka árának befektetésével (vagy még annyiból se, mert önerőből itta kalandozóra magát), én még nekiálljak udvarolni, meg kitenni a lelkemet, hogy kapcsolatot alakíthassak ki vele.

Pláne, hogy az utcán sétálva nem tudhatom, hányan röhögnek a markukba, hogy micsoda bárcás k.rvát sikerült összeszednem.

2011. ápr. 19. 18:25
 9/53 anonim ***** válasza:
53%
Basszus, hányszor teszed még fel ezt a kérdést????
2011. ápr. 19. 18:27
 10/53 napietus ***** válasza:
70%
azért nagy különbség van aközött, hogy valaki ribi, vagy hogy volt pár kalandja. nekem is volt 1-2, nem tartom magamnak ettől még k.-nak. most házasságban élek és boldog vagyok.
2011. ápr. 19. 18:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!